گِردگَرد

بلند ترین برج های دنیا!

برج ها و ساختمان های بلند زیادی در کشور های مختلف دنیا وجود دارند که هر سال به تعداد اون ها اضافه میشه و بلند ترین برج های دنیا با وجود برج های بلندی که جدید ساخته میشن، در قسمت پایین تری از لیست قرار می گیرند. در دنیا رقابت تنگاتنگی برای ساخت این سازه ها و رکوردِ داشتن بلند ترین برج های دنیا وجود داره و همین موضوع می تونه تعداد توریست ها اون منطقه رو به خاطر شهرتی که این طریق به دست میاره بیشتر کنه برای همین هر سال به تعداد این برج ها و آسمان خراش ها در مناطق مختلف دنیا اضافه میشه.

سال ها پیش آمریکای شمالی با داشتن ۷۵ درصد از بلند ترین برج های دنیا برای مدت ها رکورد دار این موضوع به شمار میومد ولی با گذشت زمان آسیا و خاورمیانه بلند ترین سازه های دنیا رو به خودشون اختصاص دادند و در این مورد از آمریکا و اروپا پیشی گرفتند. در ادامه می تونید با گِردگَرد، ۹ تا از بلند ترین برج های دنیا که تا بحال هیچ برج دیگه ای رکورد دار اون ها نبوده رو مشاهده کنید و در مورد ارتفاع دقیق اون ها و محل قرار گیری این برج ها اطلاعات مفیدی به دست بیارید.

۱- برج خلیفه

ارتفاع استاندارد: ۸۲۸ متر ( ۲۷۱۷ فوت)

ارتفاع کلی: ۸۲۹٫۸ متر

تعداد طبقات: ۱۶۳

سال ساخت:۲۰۱۰

بلند ترین برج دنیا در حال حاضر که در شهر دبی امارات قرار گرفته و از فولاد و بتن ساخته شده و ساخت آن در سال ۲۰۱۰ به پایان رسیده. این برج یک مرکز خرید بزرگ، ۹ هتل، ۴ استخر و بیشتر از ۱۹ مجموعه مسکونی رو با حدود ۳۰ هزار واجد مسکونی در خودش جا داده و ساخت اون ۵ سال طول کشیده. به علاوه این برج دارای سریع ترین آسانسو جهانه و جالبه که این برج بعد از گذشت این چند سال هنوز این عناوین رو در تموم دنیا حفظ کرده!

۲- برج شانگهای

ارتفاع استاندارد: ۶۳۲ متر ( ۲۰۷۳ فوت)

ارتفاع تا سقف: ۵۸۳ متر

تعداد طبقات: ۱۲۸

سال ساخت: ۲۰۱۵

دومین آسمان خراش بزرگ دنیا که ساخت اون از سال ۲۰۰۶ شروع شده و بعد از ۸ سال در ابتدای سال ۲۰۱۵ میلادی به اتمام رسیده. این برج دومین هتل مرتفع دنیارو داره که بین طبقات ۸۴ تا ۱۱۰ ساختمان قرار گرفته و برای ساخت اون از سریه ترین آسانسور های دنیا استفاده شده که تا ۷۰ کیلومتر در ساعت حرکت می کنند. طراحی این برج به وسیله یک شرکت معماری آمریکایی انجام شده و هدف اصلی اون هم استفاده های هتل و اداری بوده.

 ۳- ابراج البیت یا برج سلطنتی ساعت مکه

ارتفاع استاندارد: ۶۰۱متر ( ۱۹۷۱فوت)

تعداد طبقات: ۱۲۰

سال ساخت: ۲۰۱۲

مجموعه ای عظیم و گرون در شهر مکه که دقیقا کنار خانه خدا قرار گرفته و به عنوان سومین برج بلند دنیا شناخته میشه و حدود ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار متر مربع مساحت داره و از نظر حجم از بزرگ ترین برج های دنیا به حساب میاد. به عنوان یکی از بلند ترین هتل ها از ۳ هزار اتاق و سوئیت لوکس تشکیل شده. به علاوه این ساعت به عنوان بزرگ ترین ساعت دنیا هم شناخته میشه که نسبت به ساعت بیگ بن لندن تقریبا ۶ برابر بزرگتره.

۴- مرکز تجارت بین المللی پینگ ان (Ping An)

ارتفاع استاندارد: ۵۹۹متر ( ۱۹۶۵فوت)

ارتفاع تا سقف: ۵۸۹متر

تعداد طبقات: ۱۱۵

سال ساخت: ۲۰۱۶

مرکز مالی بزرگ در شهر شنزن چین، با ۱۱۵ طبقه که قرار بود ارتفاع اون خیلی بلند تر از این باشه و حدود ۶۶۰ متر بشه که بخاطر مسائلی که پیش اومد تصمیم گرفته شد تا کوتاه تر ساخته بشه. ساخت این برج در سال ۲۰۱۵ شروع شد و به عنوان مرکز کنفرانس، هتل و دفاتر تجاری مورد استفاده قرار می گیره و به عنوان دومین ساختمان بلند چین شناخته میشه.

۵- برج جهانی لوته (Lotte World Tower)

ارتفاع استاندارد: ۵۵۵ متر ( ۱۸۱۹ فوت)

تعداد طبقات: ۱۲۳

سال ساخت: ۲۰۱۶

برج مسکونی تجاری در کره جنوبی و شهر سئول که به عنوان پنجمین آسمان خراش دنیا به حساب میاد و ۱۲۳ طبقه داره. این برج با الهام از سرامیک های سنتی کره، فلز کاری، ظروف چینی و خوشنویسی های سنتی این کشور ساخته شده و به عنوان بلند ترین ساختمان کره جنوبی شناخته میشه. جالبه بدونید که این برج اونقدر محکم ساخته شده که توانایی مقاومت در برابر زلزله ۹ زیشتری رو هم داره.

۶- مرکز تجارت جهانی یک (One World Trade Center)

ارتفاع استاندارد: ۵۴۱ متر ( ۱۷۷۶ فوت)

ارتفاع تا سقف: ۴۱۷ متر

تعداد طبقات: ۱۰۴

سال ساخت: ۲۰۱۴

بزرگ ترین ساختمان تجاری در نیویورک و قسمت های غربی آمریکا که ساخت اون در سال ۲۰۱۴ به پایان رسیده و ساخت این برج حدود ۸ سال طول کشیده و هزینه ساخت اون تقریبا ۳٫۸ میلیارد دلار برآورد شد. به علاوه در حادثه ۱۱ سپتامبر مقداری از اون فروریخت و بعد دوباره مورد بازسازی قرار گرفت.

۷- مرکز مالی CTF

ارتفاع استاندارد: ۵۳۰ متر ( ۱۷۳۹ فوت)

ارتفاع کلی: ۵۳۰ متر

تعداد طبقات: ۱۱۱

سال ساخت: ۲۰۱۶

یک مرکز مالی عظیم در شهر گوانگجو در جنوب چین که ساخت اون در سال ۲۰۱۶ کامل شد و یکی از پر سرعت ترین آسانسور های دنیارو با ۷۱ کیلومتر بر ساعت داره و در اون هتل، دفاتر اداری و تجاری و مرکز خرید وجود داره. در طبقه بالای این برج می تونید منظره فوق العاده ای از شهر رو مشاهده کنید و ۱۶ طبقه بالای برج هتل و سکوی تماشا در بالای طبقه ۱۱۱ قرار داره و سومین برج بلند چین به حساب میاد. این برج یکی از سریع ترین آسانسور های دنیا رو با سرعت ۷۲ کیلومتر بر ساعت داره و نور های رنگی و زیبایی و در شب از برج دیده میشه جلوه اون رو خیلی زیبا و حیرت انگیر می کنه.

۸- مرکز مالی CTF تیانجین

ارتفاع استاندارد: ۵۳۰ متر ( ۱۷۳۹ فوت)

ارتفاع تا سقف: ۴۸۰ متر

تعداد طبقات: ۹۷

سال ساخت: ۲۰۱۷

مرکز Chow Tai Fook Binhai که به اون CTF  هم گفته میشه، به عنوان هشتمین آسمان خراش بلند دنیا شناخته میشه و در تیانجین چین قرار گرفته. این برج که در مجموع ۹۷ طبقه داره و ساخت اون در اواخر سپتامبر ۲۰۱۷ به پایان رسید.

۹- برج چاینا زون (China Zun)

ارتفاع استاندارد: ۵۲۸ متر ( ۱۷۳۲ فوت)

ارتفاع تا سقف: ۵۲۴ متر

تعداد طبقات: ۱۰۸

سال ساخت: ۲۰۱۷

برج چاینا زون در منطقه تجاری پکن که به صورت عامیانه به اون برج زون هم گفته میشه به عنوان نهمین برج بلند دنیا شناخته میشه و اسم این برج از جام شراب باستانی چینی الهام گرفته شده. ۲۰ طبقه از این برج به عنوان مسکونی و ۲۰ طبقه از اون به عنوان هتل مورد استفاده قرار می گیره.