لاتاری برگ برنده و خوش شانسی خیلی از آدم ها محسوب میشه…افرادی که شب و روز در فکر زندگی در یکی از بزرگ ترین و پیشرفته ترین کشور های دنیا هستند و بخاطر شرایط سختی که این کشور برای ورود مهاجرین گذاشته و همچنین مخارج و هزینه های هنگفتی که افراد برای طی کردن مراحل و اثبات تمکن مالی نیاز دارند، زندگی در آمریکا برای خیلی ها دست نیافتنی به نظر میرسه اما شاید لاتاری تنها گزینه ای باشه که رویای این افراد برای رسیدن به آرزوی مهاجرت به آمریکا رو زنده نگه میداره!
کشور ایالات متحده آمریکا برای اینکه تنوع نژادی کشور رو حفظ کنه، هر ساله تعداد زیادی از افراد رو از کشور هایی که کمتر به این کشور مهاجرت می کنند، به صورت شانسی انتخاب می کنه و به اون ها اقامت رایگان برای زندگی، کار و تحصیل در این کشور رو میده. تمام مراحل ثبت نام لاتاری به صورت رایگان انجام میشه و تنها چیزی که لازمه اینه که شما سنتون بالای ۱۸ سال باشه و یا حداقل مدرکتون دیپلم باشه و یا اگه دیپلم ندارید، در طی ۵ سال گذشته ۲ سال سابقه کار مفید در مشاغل مشخصی که در وزارت کار دولت آمریکا تعیین شده، داشته باشید.
اگه می خواید در مورد لاتاری بیشتر بدونید بهتره قسمت لاتاری چیست در وب سایت GerdGard.com رو مطالعه کنید و برای آشنا شدن با مراحل گام به گام ثبت نام در لاتاری با گِردگَرد همراه باشید. اگر هم علاقمند هستید اطلاعات بیشتری در رابطه با لاتاری بدونید به این مطلب: لاتاری چیست ؟ مراجعه کنید.
آموزش ویدویی اختصاصی گردگرد برای ثبت نام رایگان لاتاری توسط شخص خودتان
قبل از هر کاری باید وارد وب سایت رسمی لاتاری آمریکا یعنی dvlottery.state.gov بشید.
توی این صفحه در ردیف اول می تونید دستور العمل همه جزئیات لاتاری رو دانلود کنید و به صورت یک فایل پی دی اف انگلیسی مطالعه کنید که مهم ترین اون ها در وب سایت گِردگَرد ذکر شده. در قسمت Photo Examples می تونید عکسی رو که برای لاتاری گرفتید، تست کنید که از نظر فرمت و ساختار شرایط قابل قبولی داره یا نه که اگه عکس ثبت نشد یعنی ساختار اون معتبر نیست. در مورد عکس های لاتاری هم باید خیلی دقت کنید که عکس ها به صورت مربعی و با ابعاد ۵ سانت در ۵ سانت و یا ۶۰۰ پیکسل در ۶۰۰ پیکسل با پس زمینه سفید باشه. رزولوشن عکس هاتون هم باید ۳۰۰ dpiباشه و با فرمت jpg و حجم حداکثر تا ۲۴۰ کیلوبایت (kb) اول توی وب سایت چک بشه.
گزینه بعدی که توی سایت و بعد از چک کردن عکس وجود داره، Begin Entry که برای ثبت نام باید بر روی این گزینه کلیک کنید و در آخر صفحه هم Check Status رو میبینید که در واقع به معنی بررسی وضعیت افراد متقاضی در قرعه کشیه.
برای ورود به ثبت نام بعد از اینکه وارد سایت شدید گزینه Begin Entry یا شروع ثبت نام رو که با رنگ سبز هم مشخص شده، انتخاب می کنید و پس از وارد کردن کد امنیتی Authentication Code بر روی گزینه Submit کلیک می کنید و مراحل ثبت نام شروع میشه.
فرم ثبت نام شامل دو قسمت میشه که قسمت اول مربوط به اطلاعات شخص متقاضی و قسمت دوم مربوط به همسر و فرزندان فرد متقاضیه. برای پر کردن این دو فرم به صورت کامل، شما ۶۰ دقیقه فرصت دارید برای همین قبل از اینکه شروع کنید حتما راهنمای گِردگَرد و سوالات مربوط به لاتاری رو در وب سایت Gerdgard.com به طور کامل مطالعه کنید سعی کنید قبل از شروع به پر کردن فرم حتما عکستون رو در صفحه ابتدایی وب سایت چک کنید.
قسمت اول فرم
توی این قسمت باید اطلاعات شخصیتون رو وارد کنید که در ادامه گِردگَرد به تفکیک براتون توضیح میده.
۱ –نام خانوادگی(Last/Family Name) ، نام (Name) نام وسط (Middle name) که این گزینه برای ایرانی ها خالی می مونه و روی تیک پایین اون یعنی no middle name کلیک می کنید.
۲ –Gender به معنی جنسیت که اگه مرد هستید Male و اگه خانم هستید Female رو انتخاب می کنید.
۳ –در کادر شماره ۳ هم تاریخ دقیق تولدتون رو به ترتیب ماه روز و سال میلادی ذکر می کنید.
۴ –توی این قسمت باید شهری که در اون متولد شدید رو بنویسید.
۵ –در این قسمت هم نام کشوری که در اون متولد شدید رو از منوی کشور ها انتخاب می کند.
۶ –این قسمت هم برای کشور های واجد شرایطه که باید روی قسمت Yes تنظیم باشه. افرادی که تابعیت کشور هایی مثل مجارستان، ترکیه، فرانسه، نپال، اسپانیا، رومانی،لهستان، کامبوج و اوکراین رو دارند مجاز به ثبت نام در لاتاری نیستند و باید گزینه No رو انتخاب کنند. این افراد می تونند در صورتی که همسرشون تابع یکی از کشور های مجاز به شرکت در لاتاریه، در صورت برنده شدن از گرین کارت رایگان همسرشون استفاده کنند.
۷ –این قسمت مخصوص عکستونه که باید با انتخاب گزینه choose new photo عکس رو انتخاب کنید و در این صفحه بارگذاری کنید.
۸ –توی این قسمت باید آدرس پستی دقیقتون رو بنویسید.
قسمت Care of مربوط به افرادیه که آدرس پستی شخص دیگه ای رو مینویسند که حتما باید اسمشم ذکر کنند.
توی قسمت Address line1 آدرس پستی خودتون رو مینویسید. در مورد نوشتن آدرس انگللیسی به این نکته توجه کنید که نوشتن اون برعکس فارسی اول از پلاک یا شماره طبقه شروع میشه و بعد از اون نام کوچه و خیابان رو می نویسید. به مثال زیر توجه کنید:
بزرگراه سراج، خیابان امام ، میدان آزادی ، خیابان جوهری شمالی، خیابان بهشتی (فرعی) ، بلوار زیبا، کوچه یاس ۱۴ ، پلاک۱۰
No 10, yas14 Alley, ziba Blvd, beheshti St, north johari Ave, Azadi Sq, Emam Ave, seraj Highway
در قسمت Town /City اسم شهر رو مینویسید.
در قسمت District/County/Province/State نام استان ذکر میشه.
در قسمت Postal code/Zip Code کد پستیتون رو مینویسید.
Country هم اشاره به کشور محل سکونت داره.
۱۰ –در قسمت Phone number شماره تلفنتون رو مینویسید فقط یادتون باشه شماره تلفن رو باید بدون صفر اول بنویسید و بجاش در ابتدای شماره +۹۸ بذارید؛ مثل ۱۱۱۱۱۱۱ ۹۱۲ ۹۸+.
۱۱ –توی قسمت E-mail Address، آدرس ایمیلتون نوشته میشه که باید یک آدرس درست و در دسترس باشه چون بعد از برنده شدن همه مکاتبات از طریق ایمیل انجام میشه.
قسمت تائید آدرس ایمیل یا Confirm E-mail Address برای اطمینان از درست بودن ایمیل باید یک بار دیگه اون رو وارد کنید.
- Primary school only مدرک ابتدایی
- High School, no degree مدرک دبیرستان بدون گرفتن مدرک دیپلم
- high School degree مدرک دیپلم ۱۲ ساله یا پیش دانشگاهی
- Vocational school مدرک فنی و حرفه ای
- Some university Courses دانشجوی کاردانی و یا کارشناسی
- university degree مدرک کاردانی و یا کارشناسی
- Some Graduate Level Courses دانشجوی کارشناسی ارشد
- Masters degree مدرک کارشناسی ارشد
- some Doctorate Level Courses دانشجوی دکترا
- Doctorate degree مدرک دکترا
که اگه مجرد هستید گزینه Unmarried، اگه متاهل هستید و همسرتان اقامت آمریکا نداره گزینه Married and my spouse is NOT a U.S.citizen or U.S، اگه متاهل هستید و همسرتان اقامت موقت آمریکا داره گزینه Married and my spouse is a U.S.citizen or U.S Lawful Permanent resident LPR رو انتخاب می کنید.
اگه طلاق گرفتید گزینه Divorced، اگه همسرتان فوت کرده گزینه Widowed و اگه از نظر قانونی از هم جدا هستید گزینه legally separate رو انتخاب می کنید. خودداری از ذکر نام همسر موجب رد شدن شدن درخواست ویزای متقاضی اصلی در زمان مصاحبه میشه. اگر حتی قصد دارید همسرتان را ترک کنید باید مشخصات همسرتان رو در فرم ها ذکر کنید. همسری که شهروند آمریکاست و یا دارای اقامت قانونی ایالات متحده است، نیازی به دریافت ویزای مهاجرت نداره و باید در فرم ذکر بشه.
بعد از نوشتن این قسمت روی گزینه Continue کلیک می کنید و برای پر کردن قسمت دوم آماده میشید که ۱۲ قسمت داره باید مشخصات همسر و فرزندتون رو وارد کنید.
در این قسمت نام و نام خانوادگی همسر و تاریخ تولد و جنسیتش رو مشخص می کنیم.
بعد از اون ابتدا شهری که همسرتان به دنیا اومده، بعد کشوری که همسرتان متولد شده را از داخل کادر انتخاب می کنید و در قسمت بعدی عکس همسرتان رو در صفحه بارگزاری می کنید.
و در ادامه نام و نام خانوادگی و محل تولد فرزندتان رو هم وارد می کنید و بعد از اون اطلاعات رو ثبت می کنید و اگه همه اطلاعات بدون مشکل پر شده باشه، صفحه زیر نمایش داده می شود.
اطلاعاتی که داخل این صفحه وجود داره خیلی مهمه پس همون لحظه این صفحه رو ذخیره کنید و Confirmation number یا شماره تاییدتون رو حتما به صورت جداگانه جایی بنویسید و تا روزی که نتایج اعلام بشه ازش نگهدای کنید. اگه هم در مورد لاتاری و شرایط اون سوالاتی دارید می تونید قسمت سوالات رایج درباره لاتاری رو در وب سایت گِردگَرد مطالعه کنید.