• منو
  • منو

ویزا ارمنستان

Avatar
بلیط هواپیما

ارمنستان، سرزمین ارامنه، یکی از کشورهای جمهوری شوروی در منطقه‌ی کوهستانی قفقاز بین آسیا و اروپا قرار گرفته است. زبان ارمنی، زبان رسمی این کشور می‌باشد به دلیل سیاست هایی که رخ داده، زبان روسی در این کشور رایج ترین زبان خارجی در بین مردم ارامنه است و زبان انگلیسی دومین زبان خارجی است که می‌توانید با سفر به این کشور کوچک با آن صحبت کنید. ارمنستان یکی از کشورهای توریستی با جاذبه های طبیعی فوق العاده و همین طور آثار باستانی و گردشگری زیاد است. معماری‌های زیبا و خاصی در ساختمان‌های این سرزمین به کار رفته و همچنین کلیسا های متعددی که در همه ی مناطق شهر با جلوه و زیبایی خاصی قرار دارد و اما دریاچه ی زیبا و منحصر به فرد سوان، چشم انداز کوه های آرارات و … گردشگران زیادی را به خود جذب می کند. بهترین زمان برای سفر به این کشور در فصل های بهار و تابستان است که البته در فصل های زمستان و پاییز هم زیبایی آن خالی از لطف نیست.
ارمنستان از کشورهایی است که دارندگان گذرنامه ایرانی بدون داشتن ویزا می‌توانند به این کشور سفر کنند. ویزای ارمنستان برای مردم ایران در مرز های زمینی و یا در فرودگاه صادر می‌گردد و شرایط صدور آن بسیار راحت و آسان می‌باشد و نیازی به ارائه درخواست ویزا از سفارت ارمنستان در تهران نیست. با پرداخت مبلغ کمی حدود ۱۰ دلار و ارائه مدارک لازم برای اخذ ویزا در فرودگاه بین المللی ایروان یا مرز زمینی ایران ارمنستان مرز نوردوز به مسافران ویزا ارائه می گردد. در ادامه به شما درباره انواع ویزاهای ارمنستان که می توانید دریافت کنید را توضیح می دهیم، با ما همراه باشید.

انواع ویزای ارمنستان

کشور ارمنستان ویزاهای متفاوتی بنا به درخواست ها و هدف های مسافران در نظر گرفته است. افرادی که می خواهند به ارمنستان سفر کنند باید از نوع ویزای خود آگاه باشند تا مدارک مورد نیاز خود را تکمیل کنند و برای ویزای خود درخواست دهند.

• ویزای دیدار
• ویزای رسمی
• ویزای دیپلماتیک
• ویزای ترانزیت
• توریستی
• ویزای درمانی
• ویزای تحصیلی
• ویزای الکترونیکی
• ویزای کاری

ویزای دیدار

این نوع ویزا متعلق به افرادی است که بیش از ۱۲۰ روز در ارمنستان اقامت می‌کنند. این نوع ویزا به صورت یک بار ورود یا چند بار ورود به ارمنستان صادر می شود. همچنین این نوع ویزا امکان اینکه بخواهیم مدت زمان آن را به اندازه یک سال تمدید کنیم را دارد.

ویزای رسمی و ویزای دیپلماتیک

این نوع ویزا طبق درخواست رسمی وزارت خانه های خارجی، ماموریت های دیپلماتیک خارجی، سازمان های بین المللی صادر می گردد. ویزای رسمی و دیپلماتیک در بعضی مواقع برای یک بار ورود و در مواردی هم برای چند بار ورود صادر می شود. همچنین برای افراد دیپلماتیک خارجی و خانواده هایشان با اعتبار سه سال قابل تمدید می باشد. ویزای یک بار ورود به کشور ارمنستان برای ۱۲۰ روز، برای اهداف غیر رسمی می باشد.

ویزای ترانزیت

افراد خارجی نیز که برای رفتن به یک کشور سوم باید از ارمنستان عبور کنند، ممکن است در مواردی مجبور باشند تا ۷۲ ساعت در این کشور بمانند. در صورتی که بخواهید فرودگاه را ترک کنید، ویزای ترانزیت برای حداکثر سه روز برای مسافران صادر می گردد.

ویزای توریستی برای ایرانی ها

به خاطر روابط سیاسی ایران و ارمنستان، مردم ایران به راحتی می توانند تقاضای ویزای توریستی ارمنستان را داشته باشید. این ویزا برای گردشگری یا درمان های کوتاه مدت یا برای شرکت در جشنواره ها و رویدادهایی که در این کشور برگزار می گردد، صادر می شود. در صورتی که بخواهید در مرز ارمنستان ویزای خود را تحویل بگیرید باید مبلغی را که می خواهید پرداخت کنید را به درام تبدیل کنید. برای ورود به کشور ارمنستان گذرنامه‌ی مسافر باید حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد. ایرانیان برای ورود به کشور ارمنستان تا مدت ۹۰ روز نیازی به ویزای توریستی ندارند و در صورتی که بخواهند بیشتر از آن در این کشور اقامت کنند باید تقاضای ویزای توریستی کنند.

مدارک لازم برای ویزای توریستی ارمنستان

• کپی از صفحه اصلی گذرنامه
• اصل گذرنامه
• فرم ویزای تکمیل شده
• یک عکس ۳*۴ رنگی زمینه سفید

ویزای درمانی کشور ارمنستان

ویزای درمانی ارمنستان برای ایرانی ها تا ۹۰ روز نیازی نمی باشد. ولی برای مدت زمان بیشتر باید مدارک پزشکی کامل از بیمار و مدارک لازم از همراه بیمار و همچنین نامه یا مدارک پذیرش بیمارستان را ارائه دهد.

ویزای تحصیلی ارمنستان

برای تحصیل در کشور ارمنستان می‌توانید از این نوع ویزا استفاده کنید، تحصیل برای تمامی مقاطع در این کشور امکان پذیر می باشد که البته هر مقطعی شرایط مخصوص به خود را دارد. با شرایطی که برای تحصیل در این کشور وجود دارد افراد می توانند با همین شرایط در دانشگاه های اروپایی ادامه تحصیل دهند. دانشگاه های زیادی در پایتخت ارمنستان قرار گرفته است. دانشگاه ها به صورت دولتی و خصوصی در حال فعالیت می باشند. افراد در همان ابتدا باید زبان تحصیلی خود را انتخاب کنند و به آن زبان مسلط باشند زیرا در صورتی که تسلط نداشته باشند با مشکلات زیادی رو به رو خواهند شد. بیشتر دانشگاه های این کشور به زبان ارمنی می باشد و افراد باید برای ادامه زندگی در این کشور به این زبان نیز تسلط داشته باشند. همچنین دانشگاه هایی به زبان انگلیسی و فرانسوی و روسی هم وجود دارد.

ویزای رایگان

بعضی از کشورها برای ورود به ارمنستان نیازی به ویزا ندارند و می توانند تا ۹۰ روز در این کشور اقامت کنند، مانند کشورهای اتحادیه اروپا، آلبانی، موناکو، آندورا، مونته نگرو، نیوزلند، آرژانتین، استرالیا، نروژ، آذربایجان، قطر، بلاروس، روسیه، برزیل، سن مارینو، گرجستان، سنگاپور، هنگ کنگ، کره جنوبی، ایسلند، سوئیس، ایران، تاجیکستان، ژاپن، اوکراین، قزاقستان، امارات متحده عربی، آمریکا، اروگوئه، ماکوئو، ازبکستان.

ویزای الکترونیکی

اتباع خارجی باید بلافاصله ورود به خاک ارمنستان ویزای خود را نشان دهند. افراد می توانند برای ویزای الکترونیکی نیز برای ۱۲۰ روز اقامت هزینه ای حدود ۳۱ دلار و برای ۲۱ روز اقامت هزینه ای حدود ۶ دلار را پرداخت کرده و ویزای خود را دریافت کنند. ویزای الکترونیکی نیز مانند ویزای عادی است ولی دیگر کاغذی وارد ویزای شما نمی شود و به صورت آنلاین تایید هویت می شوید. این ویزا در مدت دو روز کاری آماده می گردد.

ویزای کاری

معمولا ارمنستانی ها برای استخدام از نیروهای داخلی استفاده می کنند ولی دولت این کشور محدودیتی برای استخدام نیروهای خارجی در نظر نگرفته شده و هیچ مرکزی را به عنوان استخدام نیروهای خارجی معرفی نکرده است. با سرمایه گذاری در این کشور که روشی کم هزینه و تقریبا سریع برای مهاجرت کاری به ارمنستان و گرفتن ویزا می باشد. شما می توانید با داشتن حساب بانکی و خرید ملکی در ارمنستان سرمایه گذاری کنید در این صورت به شما ویزای کاری ارمنستان تعلق می‌گیرد. این نوع ویزای کاری ارمنستان نیز یک ساله صادر می گردد که بعد از سه سال می توانید اقامت دائم ارمنستان را بگیرید. البته راه دیگر گرفتن این نوع ویزا این است که فرد مقیم ارمنستان به عنوان کارفرما، شما را استخدام کند که اعتبارش همان یک سال است و بعد از سه سال به اقامت دائم تبدیل می شود.
کارآفرینی در ارمنستان نیز مجوز اخذ ویزای کاری ارمنستان به حساب می آید. با داشتن اسنادی مانند اجاره نامه‌ی فضای کاری خود، قراردادهای بانکی، فاکتور خرید تجهیزات مورد نیاز کاری خود و … می توانید خود را به عنوان یک کارآفرین ثابت کنید و ویزای کاری ارمنستان را بگیرید. راه دیگر برای گرفتن ویزای کاری در کشور ارمنستان نیز ثبت شرکت می باشد. ثبت شرکت نیز نوعی کارآفرینی به حساب می آید. همچنین مراحل ثبت شرکت در ارمنستان بسیار کوتاه تر و راحت تر از ثبت شرکت در ایران می باشد. با این روش افراد می توانند به راحتی ویزای کاری ارمنستان را دریافت کنند. مدارکی که برای گرفتن ویزای کاری لازم است، شامل سند یا اجاره نامه محل سکونت‌تان در ارمنستان و مدرک از حساب بانکی و همچنین گواهی سلامت شما می باشد.

مراحل صدور ویزای ارمنستان در مرز

مراحل صادر شدن ویزا در مرز ارمنستان با توجه به تعداد مسافران تفاوت دارد. در صورتی که با اتوبوس سفر کرده باشید تا زمانی که آخرین ویزا از مسافر صادر شود باید همگی منتظر بمانید که البته زمانی طولانی می‌باشد و باید صبر و شکیبایی داشته باشید. در صورتی که تنهایی یا با خودرو شخصی خود سفر کنید مراحل صدور ویزا نیز کوتاه‌تر است. برای اینکه با مسیر نا آشنا هستید بهتر از خودروهای مسافر بر کمک بگیرید و به سمت ایروان حرکت کنید. البته اگر با خودروی شخصی خود سفر می کنید باید علاوه بر هزینه ی صادر شدن ویزا، هزینه های دیگری مانند بیمه و عوارض ورود به کشور ارمنستان و … را هم پرداخت کنید. ایرانی ها می توانند در فرودگاه ایروان نیز ویزای خود را دریافت کنند که هزینه‌ی آن با هزینه‌ی ویزا از سفارت ارمنستان در تهران برابر می باشد.

آدرس سفارت ارمنستان در ایران

آدرس سفارت ارمنستان در ایران، تهران خیابان انقلاب،خیابان رازی، خیابان شهریار، پلاک یک است. در روزهای یکشنبه تا پنجشنبه ی هر هفته نیز از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ ظهر نیز در حال فعالیت می باشد. در روزهای جمعه و شنبه نیز تعطیل می‌باشد.

ترک پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *