• منو
  • منو
ویزای دبی

ویزای دبی

بلیط هواپیما

دبی شهری که با پیشرفت هایی که در سال های اخیر داشته و امکانات و تجهیزاتی که برای رفاه ساکنین و مهاجران در اون وجود داره، افراد زیادی از سراسر دنیارو برای اقامت و سفر به این شهر راغب میکنه. شهری که درصد زیادی از ساکنین اون رو ایرانی ها تشکیل میدن و افراد زیادی هم برای تجارت، کار یا تفریح به این شهر سفر میکنند؛ بنابراین دریافت ویزای دبی می تونه یکی از مهم ترین دغدغه های این افراد باشه…با گِردگَرد همراه باشید تا شمارو با انواع ویزای دبی بیشتر آشنا کنیم.

مدارک لازم برای دریافت ویزای دبی

ویزای دبی

حتما میدونید برای ورود به کشور امارات متحده عربی باید علاوه بر پاسپورت، ویزا هم داشته باشید و این ویزا طبق شرایط و هدف شما از این سفر به صورت های مختلفی ارائه میشه. مدارکی که برای تهیه انواع ویزا مورد نیازه کمی متفاوته اما به طور کلی برای دریافت ویزای دبی مدارکی مثل پاسپورت معتبر با حداقل ۶ ماه اعتبار، ۶ قطعه عکس ۳ در ۴ و اسکن رنگی از همه صفحات پاسپورت و همچنین برای ویزای کاری هم حداقل ۶ قطعه عکس اندازه پاسپورت، سند ازدواج در صورت متاهل بودن ، شناسنامه، کپی پاسپورت حامی مال و بیمه سفر مورد نیازه.

برای دریافت ویزا دبی چکار کنیم؟

ویزای دبی

بعد از اینکه مدارک مورد نیاز رو تهیه کردید باید از سفارت دبی برای اخذ ویزا وقت بگیرید و توی زمان مشخص شده برای مصاحبه و انگشت نگاری به سفارت مراجعه کنید و بعد از انجام مصاحبه و پاسخ به سوالاتی که پلیس مهاجرت میپرسه، با صلاحدید سفارت با درخواست ویزای فرد موافقت میشه. این ویزا به دو صورت عادی و اضطراری صادر میشه و زمان صدور اون هم حداقل ۳ و حداکثر تا ۷ روز طول میشه.

انواع ویزای دبی

برای ورود به دبی باید طبق هدفی که از این سفر دارید، ویزا تهیه کنید ­و از مهم ترین انواع اون، ویزای پزشکی، توریستی، کاری، ازدواج و تحصیلیه و اگه بخوایم از نظر مدت اعتبار در نظر بگیریم به ۳ نوع ۱۴ روزه، یک ماهه و سه ماهه تقسیم میشه.

ویزای توریستی

ویزای دبی

طبق تحقیقات تیم گِردگَرد دریافت ویزای توریستی دبی کار چندان سختی نیست و از اونجایی که این ویزا توسط اداره مهاجرت به دبی انجام میشه و سفارت برای صدور ویزا هیچ دخالتی نمیکنه، نیاز به مصاحبه حضوری هم نداره و به خاطر همین موضوع هم نسبت به سایر کشور ها روال ساده تر و سریع تری رو داره. ویزای توریستی دبی رو میتونید به صورت ۱۴ روزه، ۳۰ روزه و سه ماهه دریافت کنید.

ویزای توریستی ۳۰ روزه دبی که برای استفاده در مدت ۵۸ روز از تاریخ صدور اعتبار داره و از زمان ورود شما به این کشور به مدت ۳۰ روز به شما اجازه اقامت میده و معمولا توی زمان کمتر از یک هفته آماده میشه و هزینه اون تقریبا ۱۰۰ درهم و برای صدورش هم ۱۰ درهم دیگه اخذ میشه.

ویزای تحصیلی

تحصیل در دبی

افرادی که برای تحصیل به دبی مهاجرت می کنند باید از ویزای تحصیلی کشور امارات متحده عربی استفاده کنند. برای این ویزا باید از طریق کالج و یا دانشگاهی که توی اون ثبت نام کردید، حمایت بشید که برای درخواست درس خوندن توی دانشگاه ها می تونید به راتی به صورت آنلاین و از طریق وب سایت دانشگاه مورد نظرتون اقدام کنید. ویزای تحصیلی معمولا ۱۲ ماه اعتبار داره و هر سال باید تمدید بشه و برای اون به مدارکی مثل کپی پاسپورت، ۵ عدد عکس در سایز پاسپورت، فرم ویزا و رسید پرداخت هزینه ها و مهم تر از همه یک کپی از نامه دانشگاه یا کالج مورد نظرتون رو داشته باشید. هزینه ویزای تحصیلی هم تقریبا ۳۰۰۰ درهمه.

به علاوه دانشجو ها می تونند از بورسیه مخصوص دانشجویان بین المللی هم استفاده کنند و برای این موضوع بهتره که با سفارت ایالات متحده عربی در کشور مشورت کنند. مورد دیگه ای که در مورد ویزای تحصیلی وجود داره اینه که این افراد اجازه دارند در طول تحصیلشون کار هم بکنند و این یکی از محسنات تحصیل در این شهر به حساب میاد.

ویزای کاری

کار در دبی

اگه هم برای کار به دبی سفر می کنید باید از ویزای کاری استفاده کنید که کارفرمایی که شما رو برای کار در دبی استخدام کرده مراحل انجام ویزا و همچنین هزینه اون رو پرداخت می کنه که این هزینه ها متغیر هستند و بهتره که در لحظه توی وبسایت سفارت چک بشه. در مورد این نوع ویزا این نکته رو هم باید بدونید که وقتی کارفرما فردی رو برای کار دعوت میکنه به اون فرد اجازه میده تا حداکثر ۲ ماه توی دبی اقامت داشته باشه و طی این مدت باید کار های مربوط به کار و ویزای کارمند رو انجام بده. بعد از اون که ویزا اخذ شد فرد اجازه اقامت ۳ ساله رو در دبی پیدا میکنه و بعد از ۳ سال باید ویزاشو تمدید کنه و اگه میخواید در مورد مهاجرت از طریق کار به دبی بیشتر بدونید به قسمت مهاجرت دبی در وب سایت گِردگَرد مراجعه کنید.

ویزای ادواج

در مورد ویزای ازدواج این کشور باید بدونید که فقط وقتی که یک زن خارجی با یک مرد اماراتی ازدواج کنه می تونه از این نوع ویزا استفاده کنه و مرد خارجی همچین اجازه ای نداره.

ویزای ترانزیت

ویزای ترانزیت در دبی

ویزای ترانزیت دبی که برا مسافرانی که داخل فرودگاه دبی توقف می کنند و قصد رفتن به کشور دیگه ای رو دارند صادر میشه. این افراد برای ۹۶ ساعت اجازه دارند که توی دبی بمونند و برای این نوع ویزا فرد باید بلیط پرواز مقصد بعدی رو همراه خودش داشته باشه و این نکته رو هم باید بدونید که این ویزا هیچ نوع هزینه اضافی نداره.

ویزای ماموریتی

این نوع ویزا که جدیدا به انواع ویزای دبی اضافه شده به فرد این امکان رو میده که با اهداف کاری تا مدت ۱۸۰ روز وارد دبی بشه و هزینه این ویزا هم حدود ۱۸۰۰ درهم میشه. ویزای ماموریتی باید توسط وزارت کار تایید شده باشه تا مراحل صدور اون صورت بگیره.

ترک پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *