• منو
  • منو
ویزای آلمان

ویزای آلمان

بلیط هواپیما

آلمان کشوری که اعضای اتحادیه اروپا به سادگی و بدون دریافت ویزا می توانند به این کشور سفر کنند و سایر کشور ها برای رفتن به آن نیاز به دریافت ویزا دارند. هدف اصلی ویزا در واقع لغو کنترل مرزی بین کشور های عضو این اتحادیه و افراد مجاز به ورود به این کشور ها است تا بتوانند به راحتی و بدون معطلی در مرز خودشات را به کشور دیگری برسانند. در واقع ویزای شنگن یک ویزای کوتاه مدت است که به فرد اجازه می دهد تا در کشور های عضو منطقه شنگن سفر کند. این کشور ها ۲۶ کشور هستند که عبارتند از  اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیختن اشتاین، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد و سوئیس و گرفتن این ویزای به شما اجازه می دهد تا به راحتی به همه این ۲۶ کشور سفر کنید.

بهتر است بدانید در سال ۲۰۱۷ حدود ۱۴٫۶ میلیون نفر برای سفر به اروپا از ویزای شنگن استفاده کردند. این ویزا به افراد اجازه می دهد تا به منظور اهداف توریستی یا تجاری تا ۹۰ روز در این منطقه باشند و آزاده بدون کنترل مرزی از کشوری به کشور دیگر سفر کنند. اگر هدف شما تحصیل، کار و زندگی در آلمان است و می خواهید بیشتر از ۹۰ روز در این کشور بمانید باید برای انواع مختلف ویزای این کشور اقدام کنید و ویزای شنگن برای شما چندان مناسب نیست.

در ادامه با GerdGard.com همراه باشید تا با انواع ویزای آلمان و نحوه دریافت این ویزا ها بیشتر آشنا شوید.

مدارک لازم برای دریافت ویزای آلمان

ویزای آلمان

برای ورود به کشور آلمان باید طبق هدفی که از این سفر دارید، ویزا تهیه کنید. اگر می خواهید به عنوان توریست وارد کشور شوید که ویزای شینگن برای شما کافی است و برای کار و تحصیل و مقاصد دیگر هم باید ویزای مرتبط با آن را دریافت کنید و در هرکدام از این موارد ممکن است به اسناد و مدارک مخصوصی احتیاج داشته باشید.

  • قبل از هر چیزی برای دریافت ویزا باید یک فرم درخواست پر کنید و کاملا با دقت و صادقانه به همه سوالات پاسخ دهید. که می توانید با کلیک روی آن مراحل دریافت ویزا را انجام دهید. ولی بهتر است حتما قبل از آن با یک آژانس مسافرتی هماهنگ کنید و روال کار را به افرادی متخصص در این امور بسپارید.
  • مورد بعدی به همراه داشتن پاسپورتی معتبر با حداقل ۳ ماه اعتبار است.
  • عکسی که در ۳ ماه گذشته گرفته اید و طبق استاندارد های سفارت آلمان باشد.
    بیمه درمانی برای تائید بیمه مسافرتی با حداقل ۳۰ هزار یورو

    مدارک رزرو بلیط هواپیما رفت و برگشت و رزرو هتل
  • اثبات تمکن مالی برای اقامت در سفرتان به آلمان که باید حداقل ۴۵ یورو برای هر روز که اگر خود فرد نتواند این موضوع را اثبات کند شخص ثالثی می تواند طی یک بیانیه رسمی هزینه های سفر او را پرداخت کند.

برای دریافت ویزای آلمان چکار کنیم؟

ویزای آلمان

برای دریافت ویزای شنگن باید مدارک مورد نیاز را آماده کنید و بعد از پر کردن فرم مربوط به ویزا در مصاحبه سفارت آلمان در کشورتان شرکت کنید و این مراحل این مراحل باید حداقل ۳ ماه قبل از سفرتان باشد. یادتان باشد بعد از پرداخت هزینه ویزا باید رسید را پیش خودتان نگه دارید و در مصاحبه به همراه داشته باشید.

معمولا مصاحبه حدود ۱۰ دقیقه طول می کشد و در آن با ارائه مدارک از شما سوالاتی در مورد پیش زمینه و اهدافی که از این سفر دارید، پرسیده می شود. اگر برای دریافت ویزای شنگن دعوت نامه داشته باشید باید آن را به همراه آدرس و شماره تلفن آن فرد ارائه دهید. چرخش مالی ۶ ماه گذشته و کپی پاسپورت هم همراهتان باشد.

انواع ویزای آلمان

در آلمان باید بر اساس نوع سفری که در پیش دارید و هدفتان از این سفر ویزا تهیه کنید. تحصیل، کار و یا سفر توریستی هرکدام شرای متفاوتی دارد که در ادامه گِردگَرد به آن اشاره می کند.

ویزای کاری

ویزای آلمان

همه افرادی که در دانشگاه های معتبر و مورد پذیرش آلمان تحصیل کرده اند می توانند کارت آبی اروپا یا EU Blue Card دریافت کنند و اجازه کار در این کشور کسب کنند. برای این مدرک شما باید ثابت کنید که کاری در آلمان دارید و می توانید سالانه حدود ۵۳۶۰۰ یورو درآمد داشته باشید. به علاوه اگر شما در آلمان تحصیل کرده باشید و موفق به پیدا کردن کاری نشوید، دولت آلمان به شما اجازه می دهد تا به مدت ۱۸ ماه در این کشور بمانید و کار متناسب با رشته تحصیلیتان را پیدا کنید.

ویزای مسافرتی

برای دریافت ویزای مسافرتی به آلمان باید ویزای شنگن دریافت کنید تا بتوانید به مدت ۹۰ روز در آلمان و همه کشور های عضو اتحادیه اروپا سفر کنید و بدون اینکه نیاز به ویزا داشته باشید از ۲۶ کشور اروپایی دیدن کنید.

ویزای تجاری

اگر به منظور کار های تجاری و کاری وارد آلمان می شوید باید یک دعوتنامه از شرکتی که می خواهید از آن دیدن کنید به همراه جزئیات آدرس و روز ملاقات ارائه دهید. مدارک سفر تجاری و تبادلات و همکاری هایی که قبلا بین دو کشور انجام شده به همراه چرخش مالی ۶ ماه گذشته و کپی مدارک مربوط به کار و تجارت.

اگر جایی شاغل هستید باید قرار داد کاری و گردش مالی ۶ ماه گذشته، نامه کارفرما و فیش مالیات بر درآمدتان را برای دریافت ویزا ارائه دهید. اگر خودتان کسب و کاری دارید هم باید یک کپی از مدارک تجاریتان به همراه گردش مالی ۶ ماه اخیر و فیش مالیات حقوقتان را ارائه دهید.

ویزای تحصیلی

ویزای آلمان

آلمان کشور فوق العاده ای برای تحصیل با کیفیت و کم هزینه و حتی رایگان به شمار می رود و همین موضوع باعث شده تا افراد زیادی از سراسر دنیا مایل به تحصیل در آن باشند. به علاوه تنوع دانشگاه های آلمان در شهر های مختلف آن و مجموعه ای رشته های تحصیلی مختلف به شما این امکان را می دهد تا در هر زمینه ای که دوست دارید با بهترین شرایط و تجهیزات درس بخوانید. برای تحصیل در آلمان باید نامه پذیرش در یکی از دانشگاه های آلمان را به همراه داشته باشید.

ویزای شنگن پزشکی

برای این منظور باید گزارشی از مدارک پزشکی خودتان را در ایران در دست داشته باشید و از یک بیمارستان یا پزشک در آلمان پذیرش بگیرید و روز دقیق ملاقاتتان با پزشک را مشخص کنید و هزینه آن را پرداخت کرده و رسید را به همراه داشته باشید.

هزینه دریافت ویزایی آلمان

ویزای آلمان

در آلمان هزینه ویزا با توجه به نوع ویزا متفاوت است و باید بدانید که در حال حاظر ویزای آلمان و اروپا از ویزای ایالات متحده و کانادا و حتی هند هم کمتر است و این در حالی است که با دریافت این ویزا می توانید از کشور های زیادی در اروپا دیدن کنید. به طور کلی ویزای کوتاه مدت و توریستی آلمان حدود ۶۰ یورو و ویزای طولانی آن تقریبا ۷۵ یورو است.

ترک پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *