• منو
  • منو
مهاجرت به تایلند

مهاجرت به تایلند

بلیط هواپیما

افراد زیادی هستند که دوست دارند برای همیشه توی یکی از بهترین مقاصد جنوب شرق آسیا یعنی کشور تایلند اقامت کنند و زندگی جدیدی رو در کشوری با فرهنگ و دینی متفاوت و عجیب شروع کنند. در مورد تایلند باید بدونید که این کشور به عنوان بیستمین کشور پر جمعیت دنیا به حساب میاد و حدود ۶۴ میلیون نفر توی اون زندگی می کنند و یکی از مهم ترین بخش های اقتصاد کشور بر پایه توریسم و گردشگریه و مردم اون با شیوه و فرهنگ متفاوتی زندگی می کنند. بزرگ ترین گروه مهاجرانی که وارد تایلند شدند، گروه مهاجران چینی بودند که در قرن ۱۸ و ۱۹ وارد کشور شدند و پس از اون هم هندی ها که هر دو این ها نقش قابل توجهی در فرهنگ و غذاهای این کشور ایفا کردند.

وقتی این کشور رو به عنوان مقصدی برای زندگیتون انتخاب می کنید، یعنی باید آماده مواجه شدن با همه چیز های عجیب و غریب رو هم داشته باشید. آدم هایی با طرز فکر و عقایدی متفاوت که غذاهایی متفاوت تر از اون چیزی که فکر می کنید، میخورند و به روش ها و سبک های مختلفی زندگی می کنند… اگه کشف کردن دنیای عجیب تایلندی ها و زندگی کنار مردمی که توی هر شرایطی لبخند می زنند براتون جذابه، بهتره با گِردگَرد همراه باشید تا از راه های مختلف مهاجرت به این کشور بیشتر بدونید!

شرایط مهاجرت به تایلند

در قانون رسمی کشور تایلند، اقامت دائم و بدون تمدید کمتر دیده میشه و معمولا اقامت به صورت یک ساله و قابل تمدید انجام میشه. برای مهاجرت به این کشور می تونید از راه های مختلفی مثل تحصیل، کار، ازدواج و… اقدام کنید که در ادامه گِردگَرد با جزئیات بیشتری براتون توضیح میده!

مهاجرت کاری

ویزای کاری تایلند

طبق قوانین مهاجرت در تایلند، هیچ فرد خارجی نمی تونه بدون اخذ مجوز در کشور کار کنه. برای دریافت مجوز کار هم نیاز به در خواست یک کافرما برای جذب شما به عنوان نیروی کاریه که باید ثابت کنه که این فرد توانایی هاییی داره که توی سیستم کاری کارفرما وجودش لازمه.

مهاجرت تحصیلی

اقامت تحصیلی در تایلند

تحصیل در تایلند به سرعت در حال پیشرفته و در مقایسه با خیلی از کشور ها مثل سنگاپور و مالزی، درس خوندن توی این کشور هزینه کمتری داره. برای دریافت اقامت تحصیلی باید توی یکی از دانشگاه های تایلند ثبت نام کنید و بعد از تموم شدن دوره ۳ ماهه اول می تونید ویزاتون رو به صورت سالانه تمدید کنید و این راه یکی از راحت ترین روش های برای اقامت موقت در تایلند به حساب میاد تنها موضوع مشکلی که وجود داه اینه که بتونید توی یکی از دانشگاه های انگلیسی زبان تایلند پذیرش بگیرید! به علاوه می تونید با ثبت نام توی موسسات مورد تایید اداره مهاجرت تایلند هم زبان انگلیسی یا تایلندی بخونید فقط در مورد ویزای تحصیلی بهتره بدونید که شما به عنوان دانشجو حق کاکردن و کسب درآمد در تایلند رو ندارید و برای کار باید مجوز کار دریافت کنید.

مهاجرت از طریق خرید ملک و سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در تایلند

قبل از هر چیزی در مورد ثبت شرکت در تایلند باید بدونید که شما احتیج به ۲ سهام دار تایلندی دارید تا ۵۱ درصد از سهام شرکت رو در دست بگیرند و ۴۹ درصد باقی مونده میتونه سهام شما از شرکت باشه. اگر شما بخواید به عنوان یک سرمایه گذار توی کشور تایلند کاری راه بندازید یا شرکتی ثبت کنید باید مدارکی رو آماده کنید و درخواستتون رو ارائه بدید.  به طور کلی هم پردازش درخواست ثبت معمولا حدود ۱۰ روز طول میکشه و انجام شرایط زیر برای راه انداختن کسب و کار در تایلند ضروریه:

  • فرد باید حداقل ۲۰۰۰٫۰۰۰ بات سرمایه ثبت شده داشته باشه.
  • در صورت ثبت شرکت باید حداقل ۵۰ کارمند تایلندی رو استخدام کنه و به ازای هر ۵۰ نفر تایلندی یک خارجی رو استخدام کنه و در کل تعداد کارمند های خارجی نباید از ۵ تا بیشتر بشه.
  • به ازای هر ۴ کارمند تمام وقت تایلندی می تونه  نفر خارجی استخدم کنه.

برای سرمایه گذاری هم حداقل باید از ۳ تا ۱۰ میلیارد بات هزینه کنید. یکی دیگه از روش های مهاجرت به تایلند و دریافت اقامت این کشور، خرید ملکه…

تایلند به خارجی ها اجازه خرید زمین نمیده و فقط می تونند آپارتمان یا ملک خریداری کنند و بهتره بدونید اقامت از طریق خرید ملک خیلی روش مناسبی محسوب نمیشه و با خرید ملک نمیتونید مجوز کار یا زندگی توی این کشور رو به دست بیارید و بهتره اول از طریق روش های دیگه شرایط اقامتتون رو درست کنید و بعد اگه خواستید ملک هم بخرید. این موضوع رو هم یادتون باشه که ملک در تایلند خیلی ارزونه و پیشرفت خاصی هم نمیکنه و بنابراین به هیچ عنوان به چشم سرمایه گذاری بهش نگاه نکنید!

مهاجرت از طریق ازدواج در تایلند

ویزای تایلند از طریق ازدواج

در مورد مهاجرت از طریق ازدواج هم باید بدونید که اگه فردی با یک مرد و یا زن تایلندی ازدواج کنه و ازدواجش رو توی تایلند ثبت کنه، می تونه اقامت این کشور رو به دست بیاره اما باید بدونید که مدت ازدواجتون باید بالای ۵ سال باشه و دولت رو متقاعد کنید که می تونید ماهانه ۷۵۰۰۰ بات درآمد کسب کنید که چندان هم کار ساده ای به نظر نمیرسه! این موضوع رو هم باید بدونید که درسته شما با ازدواج مجور اقامت می گیرید اما اول اینکه این اقامت به صورت سالانه هست و باید  هر سال تمدید بشه و هم اینکه شما برا کار توی این کشور باید مجور کار رو جداگانه درخواست کنید و کارهاشو انجام بدید.

مهاجرت از طریق تولد کودک در تایلند

بچه دار شدن در تایلند

در مورد تولد یچه در تایلند هم طبق قوانین این کشور، بچه ای که در تایلند متولد میشه و یکی از پدر یا مادر اون تایلندی هستند می تونند اقامت تایلند رو دریافت کنند ولی در مورد پدر مادر های خارجی همچین موضوعی صدق نمی کنه و نه بچه و نه پدر مادر نمی تونند اقامت تایلند رو کسب کنند و باید بعد از تموم شدن مهلت ۶۰ روزه ویزاشون در صورت نیاز تا ۳۰ روز بیشتر ویزاشون رو تمدید کنند و بعد از اون به کشور خودشون برگردند.

ترک پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *