• منو
  • منو
پول رایج مالزی

پول رایج مالزی

Avatar
بلیط هواپیما

درست از زمانی که تصمیم به سفر به هر مقصدی در دنیا را می گیرید، باید با پول رایج آن کشور روش های تبدیل ارز در آن هم اطلاعات کسب کنید تا خیالتون از بابت خرید کردن و تهیه غذا در مقصدتون راحت باشه و بتونید برنامه ریزی درستی برای سفرتون انجام بدید. مالزی از اون مقاصدیه که برای ما ایرانی ها و خیلی از توریست های سراسر دنیا به شدت جذابه و شاید از جاهایی باشه که بهتره حداقل یک بار در زندگیتون از زیبایی ها و جاذبه های دیدنی اون دیدن کنید. در این مقاله با GerdGard.com همراه باشید تا واحد پول کشور مالزی و پیشینه و همچنین بهترین راه های تبدیل ارز در این کشور آشنا بشید و برای سفری که در پیش دارید بهتر از همیشه برنامه ریزی کنید!

شاید یکی از مراحل سختی که همه ما ممکنه در سفر های خارجی تجربه کرده باشیم، تشخص اسکناس ها و تبدیل اون ها به نرخ پول خودمون برای حساب کردن قیمت چیز هایی باشه که میخوایم خریداری کنیم، در این مورد رینگت مالزی یکی از ارز هایه که خیلی زود میتونید تشخیصش بدید. مهم ترین مساله ای که در این مورد وجود داره اینه که پول این کشور رنگ های مختلفی داره و معمولا اکثر اون ها سایز های مختلفی دارند که درست برعکس دلار آمریکا که رنگ و سایز های مشابهی دارنده و این موضوع میتونه بهتون کمک کنه تا خیلی زود رنگ هارو در ذهنتون با مقدار پول ها تطابق بدید و راحت تر خرید کنید.

نگاهی به تاریخچه پول مالزی

پول مالزی

رینگت واحد پول مالزی که در واقع به نام غیر رسمی دلار این کشور گفته میشه که از سال ۱۹۷۵ به عنوان پول رایج مالزی برگزیده شد. در سال ۱۸۳۷ دولت مالزی دلار نقره ای اسپانیا رو جایگزین روپیه هند کرد که در واقع به وسیله تاجران پرتغالی و اسپانیایی وارد این کشور شد و بعد از ۳۰ سال کشور تصمیم گرفت تا دوباره جایگزینی برای دلار نقره ای اسپانیا معرفی کنه و در سال ۱۹۰۳ ارز خودش رو به دلار رایج در آسیا تغییر داد.

جالبه که بدونید کلمه رینگت یک اصطلاح منسوخ شده مالایی برای کلمه ناهمواره و در اصل اشاره به لبه های دندانه ای سکه های نقره اسپانیایی داره که به عنوان ارز رایج این کشور استفاده میشد.

در مورد اقتصاد مالزی باید بدونید که با سرعت زیادی در حال گسترش و صنعتی شدنه و در جنوب شرقی آسیا بعد از کشور هایی مثل تایلند و اندونزی از بزرگ ترین اقتصاد های منطقه به حساب میاد. حدود ۳۶ درصد از صنعت این کشور به تولید ناخالص و تقریبا ۵۶ درصد از اقتصاد اون از طریق خدمات تامین میشه. این کشور قصد دارد تا سال ۲۰۲۰ به یک کشور کاملا توسعه یافته تبدیل بشه و رشد و پیشرفت خودش رو به حداکثر برسونه و از مهم ترین زیرساخت هایی که برای این موضوع تدارک دیده شده، افزایش جذب توریست ها از طریق ساخت جاذبه ها و امکن تفریحیه که مسافران رو از سراسر دنیا برای بازدید از این کشور زیبا راغب کنه.

واحد پول مالزی

پول در مالزی

واحد پول کشور مالزی رینگته (Ringgit) که به ۱۰۰ سن (sen) تقسیم میشه کهسن به سکه هایی که استفاده از اون ها در مالزی رایجه گفته. رینگت با علامت اختصاری MYR مشخص میشه و در اسکناس های رایج و مورد استفاده اون در بین مردم ۱، ۵، ۱۰، ۵۰ و ۱۰۰ رینگتی هستند و سکه های ۵، ۱۰، ۲۰ و ۵۰ سنی هم به عنوان پول خرد یا سکه های این کشور به حساب میان. برای تشخیص راحت تر پول مالزی هم بهتره رنگ های اون رو بدونید چون معمولا هر اسکناس رنگ و ظاهر مشخصی داره و این کارتون را میزان زیادی ساده تر می کنه… اسکناس ۱ رینگتی به رنگ آبی، اسکناس ۵ رینگتی سبز رنگ، ۱۰ رینگتی قرمز، ۲۰ رینگتی نارنجی، ۵۰ رینگتی آبی و سبز و اسکناس های ۱۰۰ رینگتی که بالاترین ارزش رو بین پول های این کشور دارند، بنفش هستند.

تبدیل ارز در مالزی

پول مالزی

از اونجایی که مالزی کشور توریستی محسوب میشه در اکثر شهر ها و قسمت های اون میتونید پولتون رو تبدیل کنید. همه صرافی ها و بانک ها به راحتی این کار رو انجام میدن. اکثر ارز های بین المللی و دلار آمریکا در بانک ها و صرافی ها قابل تبدیل هستند و بهترین ارزی که میتونید در مالزی چنج کنید، پوند انگلیسه و بعد از اون دلار راحت ترین ارز برای تبدیل کردنه. برای تبدیل ارز در هتل ها هم باید بدونید که اگه گزینه دیگه ای پیش رو نداشتید و مجبور شدید می تونید پولتون رو در هتل تبدیل کنید اما باید بدونید فقط زمانی که واقعا مجبور شدید می تونید در هتل پولتون رو چنج کنید.

علاوه بر اون می تونید با ماشین های اتوماتیک تبدیل ارز که در شهر های مختلف مالزی قرار داره به راحتی پولتون رو به رینگت تبدیل کنید. ابن دستگاه های ATM در بانک ها، مراکز خرید و مکان های مختلفی از شهر قرار دارند. به طور کلی شبکه ATM بیشتر در کوالالامپور پیدا میش. معمولا دستگاه هایی که در بانک ها قرار گرفتند، امنیت بیشتری نسبت بقیه دارند. یک موضوع مهم دیگه هم در این مورد وجود داره و اونم اینه که اکثر این دستگاه هایی که در خیابان هستند معمولا به شما پول های ۱۰۰ رینگتی میدنکه اگه بخواید خرید کنید ممکنه براتون مشکل پیش بیاید چون خیلی از دستفروش ها و فروشنده ها پول خرد ندارند و پول ۱۰۰ رینگتی رو ازتون قبول نمی کنند.

در مورد چک های مسافرتی هم باید بدونید بهتره که کمتر استفاده بشه ولی اگه لازم باشه می تونید از چک های مسافرتی در بانک ها استفاده کنید. باید شماره سریال چک های مسافرتیتون رو  ثبت کنید تا در صورتی که چکتون خراب شد یا دزدیده شد مشکلی براتون پیش نیاد. به علاوه عکس پشت و جلوی چک هم در این مواقع ممکنه به دردتون بخوره.

به طور کلی ویزا و مستر کارت معمولا دو موردی هستند که استفاده از اون ها در کوالالامپور رایجه و اکثر هتل های بزرگ، رستوران ها زنجیره ای و فروشگاه ها اون رو قبول می کنند، تنها موضوعی که باید در این مورد بدونید اینه که از حسابتون کمی هم مالیات برای ارائه خدمات کم میشه…

ترک پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *