زندگی می کنند رخ دهد. هر کشور دارای قوانین و مقررات خاصی است که اگر افراد مقیم آنجا آن ها را رعایت نکنند از آن کشور دیپورت می شوند. ترکیه نیز دارای مقرراتی است که عدم رعایت آن ها دیپورت شدن را در پی دارد. با ما همراه باشید تا با علت دیپورت شدن از ترکیه بیشتر آشنا شوید.
دلایل دیپورت شدن از ترکیه
دیپورت شدن می تواند به صورت موقت یا دائم باشد. در دیپورت موقت فرد به مدت ۳ الی ۵ ماه از کشور ترکیه اخراج می گردد در حالی که در دیپورت دائم فرد دیگر حق برگشت به ترکیه را نخواهد داشت.
عوامل زیر می تواند موجب دیپورت شدن از ترکیه شود.
- در صورتی که فرد بیشتر از مدت زمان مشخص شده در ویزا در کشور ترکیه اقامت داشته باشد اقامت او غیر قانونی است و باید جریمه پرداخت نماید، در صورت عدم پرداخت جریمه فرد دیپورت خواهد شد.
- افرادی که درگیر بیماری های روانی یا جنون هستند احتمال اینکه سلامت جامعه را به خطر بیاندازند زیاد است، از این رو دولت ترکیه آن ها را دیپورت می کند. البته توجه داشته باشید افرادی که به قصد درمان این بیماری ها به ترکیه آمده باشند شرایط متفاوتی دارند.
- متکدیان و ارازل اوباش
- افرادی که احتمال دارد تحدیدی برای نظم و امنیت عمومی ترکیه باشند و به صورت انفرادی و گروهی دست به اقداماتی می زنند.
- افرادی که به دلیل انجام جرم های مختلف در دادگاه ترکیه محکوم می شوند.
- قاچاقچیان و افرادی که زمینه فحشاگری را به وجود می آورند.
- در صورتی که درخواست پناهندگی فرد از سوی دولت ترکیه پذیرفته نشود به منزله دیپورت شدن است.
- در صورتی که فردی در ترکیه دستگیر شود پس از دستگیر شدن و گذراندن دوره مجرمیت خود از کشور اخراج خواهد شد.
- اگر شخصی از نظر مالی در سطح مناسبی در زمان اقامت در ترکیه نباشد دیپورت می شود.
راه های رفع ممنوعیت ورود به ترکیه
افرادی که از ترکیه دیپورت می شوند برای رفع ممنوعیت ورود به ترکیه باید دلایل و مدارک محکم و قانع کننده ای برای ارائه داشته باشند. بهترین راه این است که به سفارت ترکیه در ایران مراجعه کنند و درخواستی در خصوص دریافت ویزای کاری یا تحصیلی ترکیه تنظیم کنند تا مجددا درخواست آن ها بررسی گردد و دولت ترکیه تصمیم بگیرد که این شخص آیا حق دارد مجددا به ترکیه باز گردد یا خیر.
راه حل دیگری که در این ضمینه وجود دارد این است که یک فرد حقیقی یا حقوقی ترک که ساکن ترکیه است برای شما دعوتنامه ارسال نماید و مدارکی را به منظورت ضمانت کردن شما به سفارت ارائه دهد. در صورتی که ضمانت و دعوتنامه این شخص از سوی کنسولگری مورد قبول باشد شما می توانید پس از طی مراحلی و پرداخت جریمه مربوطه مجددا به کشور ترکیه بازگردید.
بازداشت و دستگیر شدن در ترکیه
بازداشت و دستگیر شدن در ترکیه چه عواقبی می تواند به دنبال داشته باشد؟ دلایل مختلفی وجود دارد که می تواند موجب بازداشت شدن افراد در ترکیه گردد که از مهم ترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره نمود.
در صورتی که تشخیص هویت فرد به سادگی امکان پذیر نباشد و ابهاماتی وجود داشته باشد.
در صورتی که امنیت ترکیه توسط شخصی به خطر افتاده باشد و نا امنی ایجاد کرده باشد.
در صورتی که فرد به صورت غیر قانونی وارد ترکیه شده باشد.
افرادی که به دلایل بالا دستگیر شوند به بازداشتگاه عزل منتقل می شوند و دولت ترکیه بر اساس نوع جرم می تواند بین ۶ الی ۱۲ ماه این افراد را در زندان نگهدارد و پس از آن اخراج نماید. در مدت زمان بازداشت شما می توانید به حکم اخراج خود از سوی دولت ترکیه اعتراض کنید و به منظور دستیابی به نتیجه بهتر از ان جی او که در این زمینه مشغول به خدمت رسانی هستند کمک بخواهید تا از اخراج شدن شما از ترکیه جلوگیری شود.
پناهندگی در ترکیه
امروزه شاهد پیشرفت چشمگیر پناهندگی در کشور ترکیه هستیم و سالانه افراد زیادی به دلایل مسائل مختلفی مانند مسائل سیاسی به ترکیه پناهنده می شوند. ترکیه به دلیل موقعیت بسیار خوب و پیشرفت روز افزونی که دارد می تواند انتخاب خوبی برای ادامه زندگی در شرایط اقتصادی کنونی در سراسر دنیا باشد و می توان گفت یکی از مهمترین دلایل اقامت و پناهندگی در ترکیه همین مسئله است.
قوانین پناهندگی ترکیه نیز در مورد کشورهای مختلف متفاوت است و تنها افرادی که از یکی از کشورهای عضو شورا اروپا پناهنده ترکیه شده باشند می توانند در آنجا بمانند و ما بقی افراد از سایر کشورها پس از مدتی پناهندگی در ترکیه باید این کشور را ترک نمایند و دولت ترکیه هیچگونه مسئولیتی در قبال آن ها ندارد.
طبق تحقیقاتی که در سال ۲۰۱۷ در خصوص پناهندگان کشوران مختلف و به ویژه ترکیه انجام شد مشخص شد که 44 درصد از پناهندگان ترکیه مربوط به کشور افغانستان، ۴۲ درصد عراق و ۱۰ درصد مربوط به ایران هستند و روز به روز بر تعداد پناهندگان ترکیه افزوده می شود.
ترک پاسخ