• منو
  • منو

مهاجرت به دبی

بلیط هواپیما

از اونجایی که دبی روز به روز در حال پیشرفته و صنعت و اقتصاد این کشور در دنیا به طور شگفت آوری رو به جلو حرکت می کنه، خیلی از افرادی از سراسر دنیا علاقمند به مهاجرت به دبی و زندگی کردن در این شهر فوق العاده هستند. باید بدونید این شهر مهاجران زیادی داره و در واقع تعداد افرادی که از کشور های دیگه برای زندگی به این شهر اومدند از تعداد افراد بومی دبی خیلی بیشتر هستند و از مهم ترین علت هایی که موجب این مهاجرت میشه، کار کردنه.

قبل از هر اقدامی برای مهاجرت به دبی باید اطلاعات کافی در مورد نحوه مهاجرت و مدارکی که مورد نیازتونه داشته باشید و برای این موضوع بهتره با گِردگَرد همراه بشید تا اطلاعات مفیدی در این مورد کسب کنید.

شرایط مهاجرت به دبی

دبی شهری با فرهنگ ها و نژاد های مختلفه…جایی که باید آماده همه این تفاوت ها باشید و تضاد های مختلفی رو در کنار هم تجربه کنید. مهم ترین مساله در پیشرفت اقتصاد این شهر، بر پایه گردشگری و ساخت و ساز های عظیمه و برای کسانی که مایل به سرمایه گذاری و یا کار کردن برا سرمایه گذاران هستند، موقعیت خوبی به شمار میاد. این شهر از طریق های مختلفی مثل مهاجرت کاری، تحصیلی، ازدواج، تجارت به افراد اجازه مهاجرت کردن به شهر رو میده که افراد باید با توجه به موقعیت ها و شرایطی که دارند اقدام به این کار کنند.

مهاجرت کاری

باید بدونید بهترین راه برای مهاجرت به دبی اینه که به فکر یک کسب و کار توی این شهر باشید تا بتونید مجوز اقامت توی این شهر رو به دست بیارید. در واقع دبی یکی از شهر های گرون دنیا به حساب میاد و مسلما دوام آوردن توی همچین شهری نیاز به این داره که بتونید از پس مخارجتون بر بیاید. مهاجرت به این شهر برای کار چندان سخت نیست چون مهم ترین مسئله ای که توی دبی وجود داره نیاز داشتن این شهر به نیروی انسانیه، در واقع آسمان خراش ها، برج ها و مراکز تفریحی متمایز و منحصر به فردی که هر روزه به این شهر اضافه میشه مستلزم جذب نیروی بیشتره و همین موضوع هم موجب میشه تا افراد بیشتری از سراسر دنیا به فکر مهاجرت به دبی بیفتند. اولین گامی که برای اقامت توی این شهر احتیاج دارید پیدا کردن یکی کار مناسب با درآمد مطلوبه و بعد از اون تازه به شما اجازه داده میشه تا برای مدتی توی این شهر بمونید و تمام مراحل کاری شما باید توسط یک کارفرمای مطمئن که برای گرفتن شما در محل کارش اقدام کرده، صورت بگیره.

مهاجرت تحصیلی

طبق تحقیقات گِردگَرد، دبی دانشگاه ها و مراکز علمی متعددی داره و خیلی از دانشگاه های معتبر دنیا شاخه ای در این شهر دارند و با تنوع رشته های مختلف به افراد این امکان رو میده تا با در نظر گرفتن علاقه خود به ادامه تحصیل در دبی بپردازند. زبان رسمی این شهر عربیه اما از اونجایی که در امور تحصیلی و تجارت از زبان انگلیسی استفاده میشه همه دانشجویانی که قصد دارند برای ادامه تحصیل به این شهر بیان باید مدرک زبان آیلتس ۶ داشته باشند و اگر این مدرک رو نداشته باشند باید ابتدا در کالج های زبان دبی زبان خودشون رو تقویت کنند و بعد وارد دانشگاه بشن که مسلما روال سخت تر و هزینه بیشتری هم داره.

دانشجو هایی که در مقطع لیسانس در دبی درس می خونند می تونند ۱۰ ساعت در هفته هم کار کنند و اینجوری بخشی از هزینه های تحصیلشون هم تامین میشه. در مورد مقطع فوق لیسانس هم باید بدونید که این افراد بعد از اینکه درسشون تموم شد و تمایل به ادامه تحصیل نداشتند تا یک سال اجازه دارند تا توی این شهر شغل مناسب خودشون رو پیدا کنند و ویزای تحصیلیشون رو به ویزای کاری تغییر بدند. این دانشجو ها در حین تحصیل هم اجازه دارند تا ۲۰ ساعت در هفته کار کنند.

اما برای تحصیل در مقطع دکترا که حدود ۳ تا ۴ سال طول می کشه، کیفیت تحصیل توی این مقطع در سطح بین المللیه و افراد باید پیشینه علمی خوبی به همراه مدرک تافل یا آیلتس داشته باشند و باید حداکثر توی ۱۴ ترم درسشون رو تموم کنند.

برای اقدام به مهاجرت تحصیلی در دبی مدارک اولیه ای مثل عکس رنگی، پاسپورت، آخرین مدرک تحصیلی با ریز نمره ها، مدرک زبان و اثبات پشتوانه مالی لازمه.

مهاجرت از طریق خرید ملک

در گذشته خرید ملک در دبی یکی از راحت ترین راه های مهاجرت به این شهر به حساب میامد اما الان شرایط کمی عوض شده و اقامت از این طریق سخت تر شده. اما دبی برای سرمایه گذارانی که در این شهر اقدام به خرید ملک می کنند شرایطی برای اقامت در نظر گرفته. به این شکل که برای مالکان در دبی دو نوع ویزا صادر میشه که اول به صورت ۶ ماهه و بعد ۲ ساله است و ارزش ملک برای هر فرد باید از ۱ میلیون درهم باشد. اما طبق تحقیقات تیم گِردگَرد باید بدونید که ریسک خرید ملک برای اتباع خارجی در دبی واقعا بالاست و از طرفی هم فروشنده ها ملکشون با به قیمت های سرسام آور و فوق العاده زیادی به خارجی ها میفروشند و همین موضوع هم باعث شده تا تقاضای مهاجرت از طریق ملک به شدت کمتر بشه.

مهاجرت از طریق ازدواج در دبی

یکی دیگه از راه های مهاجرت به این شهر ازدواج در دبیه که فقط برای خانم هایی که با مردی از کشور امارات متحده عربی ازدواج کنند امکان پذیره و برعکس اون برای مرد های خارجی امکان نداره.

 ویزای ازدواج دبی این امکان رو میده تا در کشور امارات متحده عربی زندگی کنید و کار داشته باشید و این موضوع به شرطی اتفاق میفته که فرد بعد از تقاضا تا ۳ سال توی کشور امارات متحده عربی اقامت کنه و تابعیت کشور قبلی خودش رو ترک کنه و از وزارت کشور هم مدرکی برای ترک تابعیت بگیره. 

مهاجرت از طریق تولد کودک در دبی

در این مورد باید بدونید که به هیچ کودکی در که در امارات متحده متولد بشه اقامت داده نمیشه مگر اینکه پدر و مادر اون نامعلوم باشند!

ترک پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *