• منو
  • منو
فرودگاه های ترکیه

فرودگاه استانبول

Avatar
بلیط هواپیما

استانبول، شهری که به طرز شگفت انگیزی دنیای غرب و شرق رو در هم آمیخته و به عنوان تنها مقصدی که هم در اروپا قرار داره و هم آسیا، از جذاب ترین شهر های دنیای توریستی به حساب میاد. شهری که هم بخاطر جاذبه های تاریخی و دیدنیش و هم منظره های بی نظیر و دوست داشتنیش همیشه مورد توجه مردم دنیا بوده و خیلی از افراد به منظور اهداف مختلفی مثل تفریح، کار، تجارت، خرید و… استانبول رو به عنوان مقصدی کوتاه مدت یا دراز مدت انتخاب می کنند و مسلما صنعت هوانوردی و فرودگاه های این شهر هم نقش زیادی در کنترل توریست های متعددی که به این شهر سفر می کنند، داره. پس برای اینکه در مورد فرودگاه های استانبول و امکانات و خدمات اون ها بیشتر بدونید با GerdGard.com همراه باشید.

از اونجایی که تعداد توریست هایی که از سراسر دنیا به این شهر میان واقعا زیاد هستند، این شهر برای پذیرش راحت گردشگران، به دو فرودگاه بزرگ مجهز شده که در واقع یکی از اونها که فرودگاه آتاترکه، بزرگ ترین فرودگاه ترکیه به حساب میاد و فرودگاه صبیحه هم به عنوان دومین فرودگاه بزرگ شهر استانبول به حساب میاد و دولت ترکیه مقدمات ساخت سومین فرودگاه در این شهر رو هم شروع کرده که احتمالا پروژه اون تا سال ۲۰۳۰ تکمیل و مورد بهره برداری قرار می گیره.

حالا در ادامه با گِردگَرد همراه باشید تا اطلاعات مفیدی در مورد دو فرودگاه استانبول به دست بیارید.

فرودگاه آتاتورک (Istanbul Atatürk Airport)

فرودگاه آتاترک

فرودگاه آتاترک استانبول که با کد IST مشخص میشه، به عنوان مهم ترین و بزرگ ترین فرودگاه کشور ترکیه شناخته میشه، در ۲۴ کیلومتری شهر واقع شده و بیشترین تعداد پرواز های بین المللی در این فرودگاه انجان میشه. این فرودگاه به یاد بود مصطفی کمال آتاتورک، بنیان گذار جمهوری ترکیه نام گذاری شده و از نظر شلوغی به در رتبه یازدهم پر تردد ترین فرودگاه های دنیا و سومین فرودگاه پر تردد اروپا شناخته میشه. این فرودگاه ۲ ترمینال مسافربری اصلی داره که باهم دیگه در ارتباط هستند، ترمینال شماره ۱ اون ساختاری قدمی و کوچک داره و برای پرواز های داخلی مورد استفاده قرار می گیره و تا قبل از سال ۲۰۰۰ هم به عنوان ترمینال پرواز های خارجی هم استفاده میشد ولی از اون سال به بعد که ترمینال شماره ۲ فرودگاه آتارک ساخته شد، همه پرواز های خارجی به این ترمینال منتقل شدند. ترمینال شماره ۲ نسبت به ترمنیال شماره ۱ جدیدتره و امکانات بیشتری داره.

امکانات فرودگاه

این فرودگاه مجهز به وای فای رایگان، سالن استراحت، هتل، آرایشگاه، فروشگاه و مرکز خرید بدون مالیات، دستگاه خود پرداز و رستورانه.

تبدیل ارز

توی فرودگاه ۳۰ تا دستگاه خودپرداز و حدود ۵ تا مرکز تبدیل ارز وجود داره، همچنین توی بانک ها و طرافی های اون هم می تونید به راحتی پولتون رو تبدیل کنید اما این نکته رو هم باید بدونید که صرافی های توی فرودگاه معمولا قیمت بالاتری رو پیشنهاد می کنند پس برا اینکه در مورد تبدیل ارز توی استانبول بیشتر بدونید قسمت پول رایج استانبول در وب سایت گِردگَرد رو مطالعه کنید.

خرید

خرید در فرودگاه آتاترک

توی فرودگاه آتاترک فروشگاه های زیادی برای خرید کردن وجود داره که به صورت ۲۴ ساعته باز هستند. خیلی از برند ها و اوت لت ها هم در فرودگاه نمایندگی دارند اما با اینکه این محصولات بدون مالیات فروخته میشن خیلی وقت ها قیمت هاشون به نسبت داخل شهر خیلی گرون تره، پس اگه خواستید خرید کنید، حواستون به این موضوع باشه.

رستوران

رستوران های فرودگاه آتاترک

برای خوردن غذا توی این فرودگاه گزینه های زیادی وجود داره. این فرودگاه پر از کافه و رستوران های متعدده که انواع غذا و نوشیدنی های مختلف سرو می کنند، به علاوه می تونید به فود کورت برید و بشنید و هر غذایی که دوست دارید سفارش بدید فقط یک نکته ای هست که گِردگَرد باید بهتون بگه و اون هم اینه که قسمت غذا ها و نوشیدنی های فرودگاه آتاترک خیلی گرونه و جالبه که بدونید حتی در مقایسه با نرخ رستوران های فرودگاه فرانکفورت و چارلز دوگل پاریس هم تقریبا ۲ برابر بیشتره!

حمل و نقل

تاکسی های فرودگاه آتاترک

مهم ترین نکته ای که در مورد حمل و نقل از فرودگاه آتاترک وجود داره اینه که باید همراه خودتون پول خرد داشته باشید یا به محض رسیدن به فرودگاه، استانبول کارت تهیه کنید تا خیلی راحت با مترو و اتوبوس خودتون رو به مرکز شهر برسونید؛ چون هیچکدوم از وسیله های حمل و نقل عمومی پول درشت یا دلار و ارز های دیگه قبل نمی کنند و این موضوع ممکنه براتون دردسر ساز بشه. اگه بخواید با تاکسی هم تقریبا تا مرکز شهر برید، بهتره بدونید بیرون فرودگاه پر از تاکسیه و تا مرکز شهر تقریبا ۴۰ دقیقه طول میکشه اما حواستون باشه که در مورد قیمت ها با راننده های تاکسی به تفاهم برسید و بعد راه بیفتید اینجوری مجبور نیستید هزینه بیشتری پرداخت کنید؛ در مورد تاکسی ها هم بهترین راه  اینه که از تاکسی متر استفاده کنید.

این نکته رو هم در مورد جابجایی از فرودگاه باید بدونید که فرودگاه آتاترک مجهز به سرویس های اتوبوس شاتل هم هست که بیرون ترمینال فرودگاه قرار داره و هر نیم ساعت یک بار از ساعت ۴ صبح تا ۱ شب میاد و از فرودگاه به سمت میدان تکسیم میره و کرایه اون هم با حمل چمدانی که دارید، حدود ۱۵ لیر میشه و حدود ۴۰ دقیقه طول میکشه تا به مرکز شهر برسه. اما اگه می خواید در مورد سیستم حمل و نقل استانبول بیشتر بدونید بهتره قسمت حمل و نقل در وب سایت گِردگَرد رو چک کنید.

صبیحه گوکچن (Sabiha Gokcen International Airport)

فرودگاه صبیحا

این فرودگاه به عنوان دومین فرودگاه استانبول شناخته میشه و در قسمت آسیایی شهر قرار گرفته و فقط یک ترمینال داره و همه پرواز های داخلی و خارجی هم توی همین یک ترمینال انجام میشه. این فرودگاه هم امکانات خوبی مثل رستوران و کافه، هتل و فروشگاه های فری شاپ داره وبه یاد اولین زن خلبان ترکیه به نام صبیحه گوکچن به این نام، نامگذاری شده و از ظر تعداد جابجایی مسافران در سومین رده فرودگاه های کشور ترکیه قرار داره.

ترک پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 comment