• منو
  • منو

اقامت در دبی

بلیط هواپیما

دبی

اقامت در کشوری که در رشد و توسعه در دنیا بی نظیره و توی ابعاد مختلف فرهنگ، زبان و موقعیت جغرافیایی تنوع زیادی داره یکی از مهم ترین دلایل برای افرادیه که از سراسر دنیا برای زندگی و کار، دبی رو انتخاب می کنند…اقتصاد دبی نه تنها در زمینه های تجاری بلکه از نظر خدمات گسترده دیگه ای مثل ساخت و ساز، گردشگری و خیلی از عناوین دیگه به شدت در حال پیشرفته و به عنوان شهری که تلفیقی از نژاد ها و ملیت های مختلف دنیاست مقصد بی نظیری برای زندگی، کار و توسعه و بهبود شرایط کاری محسوب میشه.

در واقع استقبالی که این شهر از مهاجران می کنه و زیرساخت هایی که برای کار و زندگی اونها فراهم میکنه باعث شده که روز به روز تعداد این افراد بیشتر بشه و محلی برای سرمایه گذاری و کار برای اهل فن و عمل به حساب بیاد.

دبی هم مثل همه کشور های دنیا برای اقامت مهاجرانی که به این شهر در ایالات متحده عربی میان، قوانینی داره. اکثر افرادی که توی این شهر زندگی می کنند در واقع مهاجر نیستند، بلکه افرادی هستند که اجازه اقامت و زندگی در این شهر را دریافت کردند و برای یک دوره خاص مجوز زندگی در دبی را گرفته اند. برای اینکه در مورد شرایط اقامت در دبی بیشتر بدونید با گردگرد همراه باشید.

شرایط اقامت دائم در دبی

قبل از اینکه دبی رو برای زندگی انتخاب کنید باید بدونید که اولین گام برای زندگی در دبی اینه که بتونید اقامت کشور ایالات متحده عربی رو کسب کنید و زمینه کار کردن توی این شهر رو هم به دست بیارید.

در واقع برای اینکه شما بتونید توی این شهر یک حساب بانکی، اجاره ملک یا حتی ثبت نام خودرو انجام بدید باید مجوز اقامت داشته باشید و برای گرفتن این مجوز به یک حامی مالی احتیاج دارید و باید بتونید ثابت کنید که می تونید از پس زندگی توی این شهر مدرن بر بیاید.

اقامت از طریق کار در دبی

کار در دبی

بیشتر خارجی هایی که توی دبی زندگی می کنند از طریق کار وارد این شهر شدند و ویزای کاری و در واقع کارت مربوط به کار (labor card) دارند و تا زمانی که این کارت اعتبار داشته باشه اجازه اقامت در دبی رو خواهند داشت. این موضوع رو باید در نظر داشته باشید که راحت ترین و بهترین راه برای اقامت توی دبی اقدام از طریق کاره.

به یاد داشته باشید که برای اقامت کاری توی دبی احتیاج به ویزای کار با حداقل سه ماه اعتبار دارید و اگه کارتون توی دبی به صورت تمام وقت باشه همسرتون هم اجازه داره تا توی این شهر به صورت پاره وقت کار کنه.

در واقع یکی از بهترین روش ها برای گرفتن اقامت در دبی اینه که یک کارفرما شمارو به عنوان کارمند خودش انتخاب کنه و مسئولیت ثبت تمامی مدارک شما شامل فرم درخواست، اصل و کپی پاسپورت، عکس و مجوز استخدام طبق وزارت کار کشور امارات رو انجام بده.

افرادی که برای کار در دبی به شرکت های خصوصی میان باید توجه داشته باشند که این شرکت ها توی وزارت کار دبی ثبت شده و معتبر باشه. به طور کل مرحله اول برای اقدام به کار در دبی اینه که این موضوع تایید بشه؛ بعد از اون باید اجازه ورود به کار در کشور امارات کسب بشه که صدور اون هم چند روز طول میکشه. بعد آزمایشات پزشکی انجام میشه که شامل آزمایش خون برای بیماری اچ آی وی و عکس از قفسه سینه برای بیماری سله. واکسیناسیون بیماری های هپاتیت B، سیفلیس و آزمایش هپاتیت B هم قبل از ورود به کشور اجباریه. بعد از اون باید کار های ویزای کاریتون رو انجام بدید و با پاسپورتی که حداقل ۶ ماه اعتبار داره اقدام به رفتن به این کشور کنید.

 در مورد ساعت کاری توی این شهر هم بهتره بدونید که به صورت ۹ ساعت در روزه و به طور میانگین به مدت۴۰ تا ۴۸ ساعت در هفته میشه.

اقامت از طریق ثبت شرکت

ثبت شرکت

یکی دیگه از راه های اقامت در دبی اینه که یک شرکت ثبت کنید یا از سهامداران یکی شرکت در دبی بشید که مسلما برای چنین کاری نیاز به هزینه زیادی هم دارید و این هزینه ها از حدود ۱۰۰۰۰ دلار شروع میشه و اگه ملکی رو برای این شرکت تهیه کنید به عنوان مالک تا ۳ سال به شما اجازه اقامت داده میشه.

اقامت با خرید ملک در دبی

خرید ملک در دبی

در واقع یکی دیگه از راه هایی که می تونید از طرق اون اقامت دبی رو بگیرید سرمایه گذاری در این شهر محسوب میشه و اینکه ملکی با ارزش بیشتر از ۱ میلیون درهم در دبی خریداری کنید. این موضوع رو هم قبل از رفتن باید در نظر بگیرید که درآمد ماهیانه شما در کشور خودتون باید حداقل ۱۰۰۰۰ درهم باشه و بتونید از پس مخارج بربیاید می تونید برای ویزای اقامت در دبی اقدام کنید. اما طبق تحقیقات گِردگَرد اقامت از طریق خرید ملک مشکلاتی داره و از اونجایی که فروشنده ها ملک هاشون رو با قیمت های خیلی بیشتر از اون چیزی که هست به خارجی های میفروشند، چندان کار ساده ای به نظر نمیاد!

در هر صورت باید قبل از تصمیم به اقامت به این شهر بدونید که کاری که انتخاب کردید شرایط و درآمد خوبی داشته باشه. چون دبی شهر گرونیه و هزینه های زندگی و تحصیل توی این شهر به نسبت گرونه. برای اینکه در مورد هزینه های اون هم بیشتر بدونید به قسمت هزینه های زندگی در وب سایت گِردگَرد مراجعه کنید.

نکته هایی در مورد اقامت در دبی

یکی از مهم ترین موضوعات برای اقامت در دبی اینه که پاسپورتتون حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشه.

اگه به تارگی ازدواج کردید و یا اسمتون رو عوض کردید حتما باید پاسپورتتون رو عوض کنید.

اگه با همسرتون به عنوان یک زوج وارد دبی میشید باید مدارک ازدواجتون رو هم به همراه داشته باشید.

سایز عکسی که برای ویزای امارات متحده عربی احتیاج دارید باید طبق قوانین این کشور ۵ در ۵ باشه.

ترک پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *