• منو
  • منو

داروهای ممنوعه برای سفر های خارجی

بلیط هواپیما

خیلی از افرادیکه قصد رفتن به سفر های خارجی رو دارند، باید دارو های خاصی رو هم که مصرف می کنند همراهشون داشته باشند یا برای اینکه بتونند بهتر بخوابند یا محکم کاری کنند قرص های مسکن و خواب آور توی کیفشون میذاند اما شاید یکی از بد ترین قسمت های سفر های هوایی این باشه که بدون اطلاع دارو یا شربت یا اسپری خاصی رو توی چمدونتون میزارید و بعد با رفتار مشکوک مامور های فرودگاه روبرو میشید و توی خیلی از کشور های هم به خاطر همراه داشتن ساده ترین چیز هایی که ممنوعیت داشته و شما از اون مطلع نبودید ممکنه حتی جریمه بشید…بهتره قبل از اینکه چمدون سفرتون به مقاصد مختلف دنیا رو ببیندید توی این مقاله با GerdGard.com همراه باشید تا با قوانین مختلف و دارو های ممنوعه ای که نباید توی سفر های خارجی همراه خودتون داشته باشید بیشتر آشنا بشید.

در کشور های مختلف معمولا قوانین متفاوتی برای حمل دارو های و موارد ممنوع وجود داره و بهتره در مورد حمل داروتون اول از همه با پزشک مرتبطتون مشورت کنید و بعد در مورد قوانین مقصدی که می خواید به اونجا سفر کنید اطلاعات پیدا کنید و در صورت لزوم با داشتن مجوز با نامه کتبی از پزشک معالج، دارو ها رو همراهتون ببرید. معمولا بیشتر مسافر ها برای مقدار کمی دارو که برای مصرف شخصیشون آوردند دچار مشکل نمیشن.

دارو هاتون رو بسته بندی خودش قرار بدید!

دارو های غیر مجاز

بهتره همه دارو هایی که همراهتونه حتی قرص ها ویتامین رو هم توی قوطی یا نوار مخصوص به خودش بزارید و اون هارو جدا نکنید تا راحت تر شناسایی بشن و توی فرودگاه دچار مشکل نشید. سعی کنید قرص هارو توی یک پلاستیک روشن که داخلش مشخصه بزارید و بجای اینکه توی چمدونتون قرارش بدید تا راحت تر قابل دسترس باشند. این موضوع رو هم باید بدونید که قوانین و مقررات مربوط به دارو های غیر مجاز ممکنه تغییر پیدا کنه برای همین بهترین کار اینه که قبل از سفرتون حتما لیست دارو های غیر مجاز در اون کشور رو مطالعه کنید تا دچار مشکل نشید.

مدارک لازم رو همراهتون داشته باشید!

اگه شما مجبور به مصرف داروی خاصی هستید بهترین کار اینه که قبل از سفرتون از دکترتون بخواید تا نسخه دارو هارو براتون بنویسه و همراه خودتون داشته باشید و اگه بخواید خیلی حرفه ای عمل کنید باید همه  اون هارو به زبان انگلیسی یا زبان کشور مقصدتون داشته باشید که بخطر خوندن اون ها هیچ زمان اضافی هم صرف نشه. خیلی از دارو های مسکن، خواب آور، ضد آلرژی و حتی دارو های ساده سرماخوردگی توی بعضی از کشور ها مثل امریکا غیر قانونی محسوب میشه. توی کشور هایی مثل ژاپن و امارات متحده عربی معمولا در مورد دارو محدودیت های بیشتری وجود داره… انواع قرص های خواب آور توی کشور های تایلند، بالی و ویتنام ممنوعه و باید در این مورد حواستون باشه تا توی دردسر نیفتید.

در مورد مواد تشکیل دهنده دارو هاتون تحقیق کنید!

یک موضوع مهمی که در مورد دارو هایی که مصرف می کنید وجود داره اینه که اسم شیمیایی و گروه مواد تشکیل دهنده دارو هاتون رو بدونید. مثلا دارو هایی که شامل بنادریل، دیفن هیدرامین هستند در کشور زامبیا فقط تا اندازه خاصی مجازه و بیشتر از اون حد غیر قانونی محسوب میشه اما در ژاپن این دارو ها فقط به صورت تزریقی و قرص اون هم بیشتر از حد مجاز غیر قانونی محسوب میشه. به طور کلی حمل بیشتر از ۲۵ میلی گرم قرص Tylenol PM در امریکا مجازه و این مقدار توی ژاپن فقط تا ۱۰ میلی گرم امکان پذیره. توی بعضی کشو ها هم اگه مدت اقامتتون بیشتر باشه می تونید تا مقدار بیشتری با خودتون دارو داشته باشید.

توی خیلی از کشور ها حمل بعضی دارو ها مجازه ولی مقدار اون باید کم باشه. برای رفتن به این مقاصد بهتره که دور داروهاتون رو کم کنید یا بجای اون ها از داروی جایگزین مناسب استفاده کنید ولی حواستون باشه که با این کار دچار دردسر نشید و برای سلامتیتون خطری وجود نداشته باشه و حتما با مشورت پزشک این کارو رو انجام بدید.

نکته هایی که باید بدانید!

آمپول های غیر مجاز

یکی از کشور های سخت گیر در مورد حمل داروی مسافر ها کشور امارات متحده است که به همراه داشتن انواع داروی های روان گردان جرم محسوب میشه و لیست انواع این دارو ها رو گِردگَرد در ادامه براتون آورده.

متادون دكسترومتورفان فنوباربيتال آلپرازولام كلونازپام
فنتانيل باربيتالها ديفنوكسيلات كلوبازام ديازپام
مورفين آمفتامين‌ها متيل فنيديت استازولام فلورازپام
پتيدين مپروبامات اتينامات لورازپام ميدازولام
كدئين پنتازوسين زين (قرص) اكزازپام تمازپام
دكسپين (كپسول) دكسترومتورفان پي (شربت) آرتين تري هگزوفنيديل فلوفنازين (قرص) كتامين (آمپول)
كلرپرومازين (آمپول) دكسترومتورفان (قرص) اكزازپام (قرص) فلوفنازين (آمپول) ليتيوم كربنات (قرص)
كلرپرومازين (قرص) ديازپام (آمپول) فلووكسامين (قرص) هالوپريدول (قطره) لورازپام (قرص)
كليدينيم سي (قرص) ديازپام (قرص) فلوكستين (قرص) هالوپريدول (قرص) مپروبامات (قرص)
كلوميپرامين (قرص) ديفنوكسيلات (قرص) فلوكستين (كپسول) هالوپريدول (آمپول) متوكاربامول (آمپول)
كلونازپام (قرص) اوربيافين آرتين تري هگزوفنيديل هيدروكسي زين (شربت) متوكاربامول (قرص)
استامينوفن كدئينه كلوديازپوكسايد ايمي پرامين (قرص) ترامادول (قرص) فنوباربيتال (آمپول)
آمانتادين (كپسول) آلپرازولام (قرص) ميدازولام (آمپول) ترامادول (آمپول) فني تونين كمپاند
آسپرين كدئينه (قرص) آمي تريپتيلين (قرص) فنوباربيتال (شربت) تري فلوپرازين (آمپول) پريميدون (قرص)
باكلوفن (قرص) آتراكوريم (آمپول) فنوباربيتال (قرص) تري فلوپرازين (قرص) پروپوفول (آمپول)
بي پريدين (قرص) بي پريدين (آمپول) ايمي پرامين (قرص) تري هگزيفنيديل (قرص) رميرون (قرص)
استامينوفن كدئينه نورتريپتيلين (قرص) ميدازولام (آمپول) تريميپرامين (قطره) تيوپنتال (آمپول)

حمل داروی هایی که شامل پزودوافدرین، کدئین که توی قرص های سرماخوردگی ساده هم وجو داره در کشور های  تایلند، کانادا و ویتنام ممنوعه.

به همراه داشتن خیلی از آمپول ها در سفر ممنوع حساب میشه که مرفین ۱۰ میلی گرم، فنتامیل، تانامونال، متادون ۵ میلی گرم، الفتانیل، پتیدین ۵۰ میلی گرم و پنتازوسیل بخشی از اون هاست. همچنین قرص های متادون، مرفین، اپیوم، کدئین فسفات،دیفنوکسیلات و متیل فیندیت غیر مجاز محسوب میشه.

مجازات حمل داروهای غیر مجاز

قاچاق دارو یا حمل دارو های غیر مجاز ممکنه شمار و با دردسر های جدی روبرو کنه. خیلی از افرادی که مقدار دارو های مجاز زیادی همراه خودشون داشتند محکوم به حبس ابد شدند و خیلی از مسافر های هم بخاطر عدم آگاهی داشتن دارو هایی مثل کدئین و دیازپام  به چهار سال حبس و برای دارو هایی مثل والیوم به ۱۰ سال حبس محکوم شدند.  به علاوه اگه مقدار این دارو ها بیشتر باشه مجازارت بیشتری هم برای افراد در نظر گرفته میشه. پس حواستون باشه که ممنوعیت دارو هارو جدی بگیرید و قبل از رفتن به هر کشوری در مورد اطلاعات و قوانین اون کشور با دقت مطالعه کنید و اطلاعات دقیقی در مورد دارو های غیر مجاز کسب کنید و گِردگَرد بهتون پیشنهاد می کنه اگه بیماری خاصی دارید و مجبور به مصرف  دارو های مشخصی هستید حتما با پزشکتون مشورت کنید و اگه لازمه با دریافت مجوز از پزشک دارو هاتون رو با خودتون ببرید و با رعایت این نکات سفری بدون دردسر و در کمال آرامش رو تجربه کنید…

ترک پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 comment