• منو
  • منو
هزینه ها در آلمان

هزینه های سفر و زندگی در آلمان

Avatar
بلیط هواپیما

در مقایسه با کشور های اروپایی، هزینه زندگی در آلمان تقریبا مقرون به صرفه و مناسب است. زمانی که میزان هزینه ها و قیمت ها را در بزرگترین شهر های آلمان مثل برلین و مونیخ با شهر های اروپایی دیگر مقایسه کنید متوجه می شود که اینجا همه چیز نسبتا قیمت ارزان تری دارد. آلمان از جنبه های مختلفی شرایط ایده آل تری نسبت به خیلی از مقاصد مطرح دارد و بالا بودن سطح آموزش و مهارت، تعادل هزینه های زندگی و کار، درآمد مناسب، ارتباطات اجتماعی خوب و شرایط تامین نیاز های اولیه و خانه نیز در این کشور طوری در کنار هم قرار گرفته که زندگی را برای مردم راحت تر می سازد. شاید پول تنها شاخص یک زندگی شاد و لذت بخش نباشد، اما باید بدانید که مردم آلمان درآمدی بالاتر از استاندارد های جهانی کسب می کنند و همین موضوع تا میزان زیادی روی تامین راحت نیاز های زندگی و آرامش فکری خانواده ها در آلمان بسیار موثر است. علاوه بر این حدود ۲۰ درصد از جمعیت ثروتمند کشور آلمان تقریبا ۴ برابر بیشتر از ۲۰ درصد جمعیت افراد ضعیف تر جامعه درآمد دارند و این یعنی در این کشور هم تفاوت های طبقانی به وضوح دیده می شود.

مثل خیلی از کشور های دنیا میزان خرج و مخارج در شهر ها و مناطق مختلف  آلمان کنفاوت است. مثلا در شهر های بزرگ غرب آلمان معمولا همه چیز گران تر است و شهر های کوچک تر شرق است و این موضوع بیشتر در مورد هزینه اجاره خانه و خرید ملک دیده می شود.

در ادامه این مقاله GerdGard.com ما همراه باشید تا با هم جزئیات هزینه ها و خرج و مخارج برای زندگی و سفر به آلمان بیشتر آشنا شویم.

واحد پول آلمان

هزینه ها در آلمان

واحد پول آلمان، یورو است. ارزی که از سال ۲۰۰۲ به عنوان پول رایج کشور های حوزه اتحادیه اروپا مشخص شد و اگر قرار باشد تا به آلمان سفر کنید و یا برای مدتی در آن زندگی کنید، بهتر است حتما همراه خودتان یورو داشته باشید چون خیلی از فروشگاه ها و رستوران ها کارت اعتباری و چک مسافرتی قبول نیمی کنند و بهترین کار تبدیل ارز به وسیله دستگاه های ATM است. که برای اینکه اطلاعات کامل تری در مورد تبدیل پول در آلمان و جزئیات آن بدانید، می توانید قسمت پول رایج آلمان را در وب سایت گِردگَرد مطالعه کنید.

سطح زندگی و هزینه ها در آلمان

هزینه ها در آلمان

در مقایسه با خیلی از کشور های اروپایی، هزینه های زندگی در آلمان واقعا مناسب است. قیمت غذا، مسکن، لباس و نیاز های اولیه زندگی در آلمان شباهت زیادی به میانگین هزینه های امارات متحده عربی دارد و تقریبا ۵ درصد بیشتر است. باید بدانید که میانگین هزینه ها در سوئیس حدود ۵۹ درصد و در ایلند تقریبا ۶۶ درصد از آلمان بیشتر است و این یعنی شرایط زندگی در آلمان واقعا راحت تر است. به علاوه هزینه ها و قیمت ها در آلمان معمولا ثابت است و در هر سال کمتر از ۲ درصد افزایش قیمت اتفاق می افتد. به طور کلی میزان هزینه های زندگی و اجاره ملک در قسمت های شرقی آلمان تا میزان زیادی کمتر است. در مورد شهر های مختلف آلمان هزینه ها کمی متفاوت است و اگر هنوز تصمیم نگرفته اید در کدام شهر زندگی کنید در ادامه گِردگَرد بهترین و ارزان ترین شهر های آلمان را به شما معرفی می کند.

بهترین شهر های آلمان برای پیدا کردن کار که شانس پیدا کردن شغلی مناسب در این شهر های آلمان معمولا بیشتر است به علاوه این شهر ها در لیست بهترین شهر های دنیا برای زندگی هم قرار دارند و از این لحاظ هم می توانند شرایط مناسبی را برای شما رقم بزنند:

  1. مونیخ
  2. دوسلدورف
  3. فرانکفورت
  4. برلین
  5. هامبورگ
  6. Stuttgart
  7. نورمبرگ

ارزان ترین شهر های آلمان برای زندگی مخصوصا برای کسانی که می خواهند هزینه های زندگی و سفر به آلمان را تا میزان زیادی کاهش دهند، معمولا شهر های بزرگ و پایتخت آلمان نسبت به شهر های کوچک تر گران تر هستند که در ادامه می توانید با لیست ارزان ترین آن ها آشنا شوید.

  1. Leipzig
  2. Bochum
  3. Kiel
  4. Siegen
  5. Jena
  6. Osnabruck
  7. Bremen

حال که با ارزان ترین و بهترین شهر های آلمان برای کار آشنا شدید باید بدانید که کدام شهر ها برای کاهش هزینه های زندگی خانوادگی در آلمان مناسب تر است. مثلا در مورد Leipzig و دوسلدورف برای خانواده های ۴ نفره؛ هزینه ها در دوسلدورف حدود ۱۶۶۰ یورو هزینه اجاره خانه یک خانه ۳ اتاقه می شود و برای هر ماه زندگی در این شهر باید ۲۹۱۳ یورو خرج کنید. اما در Leipzig برای همان آپارتمان تنها به ۸۹۰ یورو در ماه و حدود ۲۲۷۷ یورو برای سایر هزینه ها احتیاج دارید. این یعنی هزینه های زندگی در دوسلدورف برای یک ماه حدود ۴۵۷۳ یورو و برای Leipzig تقریبا ۳۱۶۷ یورو می شود.

درآمد در آلمان

هزینه ها در آلمان

باید بدانید که تقریبا ۷۵ درصد از افراد ۱۵ تا ۶۴ ساله در آلمان شاغل هستند و حدود ۷۸ درصد از شاغلین مرد ها و ۷۱۱ درصد خانم ها هستند. میانگین بیشترین درآمد در این کشور حدود ۳۳۶۵۲ دلار در ساله که بالاتر از میانگین درآمد ساله دنیاست. در ادامه می توانید با حدود درآمد برخی از شغل ها در آلمان آشنا شوید.

  • باغبان: ۲۰۰۵ یورو
  • نانوا: ۲۱۶۴
  • نجار: ۲۳۴۲
  • راننده اتوبوس: ۲۴۹۳
  • آشپز: ۲۹۸۰
  • طراح: ۳۶۸۰
  • مکانیک هواپیما: ۳۷۹۱
  • مترجم: ۴۰۵۳
  • علوم کامپیوتری: ۴۵۸۳
  • وکیل: ۵۵۰۶
  • خلبان: ۶۹۲۷

اجاره ملک در آلمان

هزینه ها در آلمان

مثل هر مقصد دیگری در دنیا اجاره و خرید ملک در آلمان هم دقیقا به این موضوع بستگی دارد که شما می خواهید در کدام شهر یا کدام منطقه ساکن شوید. معمولا شهر های شرقی آلمان هزینه های پایین تری دارند و شهر های بزرگ تری که در غرب هستند مبالغ بالاتری برای اجاره و یا خرید ملک دریافت می کنند. باید بدانید که تقریبا باید یک سوم درآمد خودتان را به اجاره ملک و سکونت در آلمان اختصاص دهید. انتخاب درست مکان و شهر مناسب برای زندگی شما در آلمان می تواند میزان زیادی در هزینه هایتان را کاهش دهد.

برای اجاره خانه یک اتاقه در مرکز شهر باید تقریبا ۷۰۰ یورو و برای اجازه همان آپارتمان در جایی دورتر می توانید ماهی ۵۰۰ یورو بپردازید و اجاره یک آپارتمان بزرگ و مبله نزدیک به مرکز شهر حدودا از ماهی ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ یورو می شود.

هزینه تحصیل در آلمان

هزینه ها در آلمان

خیلی از دانشگاه های آلمان رایگان هستند و تحصیل در آن ها فرصت مناسبی برای برخورداری از بهترین امکانات و شرایط آموزشی بدون پرداخت هزینه یا با هزینه های بسیار پایین است. در این دانشگاه ها تنها مبلغی که باید پرداخت کنید، هزینه مشخصی برای سرویس، فعالیت های ورزشی و غذا است که آن هم بخاطر راحتی دانشجو ها فراهم شده است. برای دانشگاه های پولی هم معمولا هزینه ها برای هر ترم لیسانس حدود ۲۵۰ یورو می شود که این موضوع به دانشگاه و رشته ای که در آن تحصیل می کنید بستگی دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تحصیل در آلمان می توانید این بخش را در وب سایت گِردگَرد مطالعه کنید.

هزینه خدمات در آلمان

بیشترین میزان هزینه های زندگی در آلمان صرف اجاره خانه می شود و معمولا ۲۰ درصد درآمد به ملزومات زندگی و سایر هزینه های اولیه مرتب است.به طور کلی برای مواردی مثل آب، گاز، برق و گرمایش و سرمایش یک آپارتمان ۸۲ متر مربعی باید حدود ۲۱۴٫۷۱ در ماه پرداخت کنید. هزینه اینترنت ماهانه هم حدود ۲۹٫۹۹ یورو در ماه می شود.

هزینه خوراک و ملزومات زندگی در آلمان

هزینه ها در آلمان

در مورد هزینه خوراک و خوردن یک وعده غذا در رستوران ها هم تقربا هزینه ها به شهری که در آن هستید، بستگی دارد. به طور کلی هزینه یک وعده غذا در یک رستوران ارزان قیمت حدود ۱۰ یورو و یک ساندویچ در رستوران مک دونالد تقریبا ۷٫۱۹ یورو می شود. برای زندگی در آلمان تقریبا هر ماه برای تامین نیاز های اولیه زندگی مثل غذا و لباس به حدود  ۴۵۰ یورو احتیاج دارید و  به طور کلی هزینه های هر ماه زندگی در این کشور حدود ۲۴۸۰ یورو می شود که البته بیشترین میزان هزینه ها هم معمولا به اجازه ماهیانه خانه مربوط می شود. در ادامه می توانید با لیست قیمت برخی از ضروری ترین خوارکی ها آشنا شوید.

  • ۱ لیتر شیر: ۰٫۷۳ یورو
  • ۵۰۰ گرم نان سفید: ۱٫۲۹  یورو
  • ۱۲ عدد تخم مرغ: ۱٫۶۷ یورو
  • ۱ کیلو سیب: ۲٫۲۹ یورو
  • ۱ کیلو پرتقال: ۲٫۳۸ یورو
  • ۱ کیلو موز: ۱٫۵۹ یورو
  • ۱ کیلو پیاز: ۱٫۱۴ یورو
  • آب معدنی ۱٫۵ لیتری: ۰٫۳۵ یورو

هزینه حمل و نقل در آلمان

هزینه ها در آلمان

حمل و نقل در آلمان واقعا راحت و در دسترس است و افراد زیادی در این کشور از حمل و نقل عمومی و دوچرخه برای جابجایی استفاده می کنندو معمولا هزینه ها نسبتا پایین است و تاکسی به عنوان گران ترین راه برای حمل و نقل تنها در موادری که واقعا دسترسی به سایر وسیله ها غیر ممکن و یا سخت باشد مورد استفاده قرا می گیرد. هزینه یک بلیط یک طرفه در آلمان تقریبا ۲٫۷۰ یورو و هزینه تاکسی از ۳٫۵۰ یورو شروع می شود و به ازای هر کیلومتر ۲ یورو به آن اضافه می شود. قیمت هر لیتر بنزین در این کشور هم حدود ۱٫۳۹ یورو می شود.

ترک پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *